Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit

Maria și Liviu s-au despărțit la câteva luni după ce au ieșit căsătoriți din casa Mireasa sezon 3. Deși au susținut că nu vor să vorbească despre motivele despărțirii, Maria a intrat în detalii și a explicat ce a dus la finalul poveștii de iubire.

colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa sezon 3 Galerie
Maria și Liviu s-au despărțit la câteva luni după ce au ieșit căsătoriți din casa Mireasa sezon 3. Deși au susținut că nu vor să vorbească despre motivele despărțirii, Maria a intrat în detalii și a explicat ce a dus la finalul poveștii de iubire | Antena 1

Conform ei, relația lor s-a ”stricat” după luna august, atunci când au mers împreună în vacanță. Discuțiile aprinse erau prea dese și Liviu îi adresa apelative care nu făceau altceva decât să-i știrbească stima de sine, mai spune Maria. Astfel s-a produs ruptura, iar Maria are deja pe altcineva.

Pe contul ei de Instagram, tânăra a postat un filmuleț în care ține de mână un bărbat. Nu i-a dezvăluit identitatea, însă a ținut să puncteze că relația lor a început după ce s-a terminat cea cu Liviu.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ce se întâmplă cu Maria și Marius acum. Cei doi au vorbit deschis despre căsătorie

”Mai puteți să scrieți prostii? Am tot dreptul să ies cu cine vreau eu, asta nu înseamnă că această persoana a existat înainte de divorț. Eu am fost mereu o persoană sinceră și îmi asum ce fac și ce spun pentru că pot demonstra, așa că nu vă mai faceți filme cum că o altă persoană a fost motivul”, a scris ea pe Instagram.

Ce a apărut pe contul lui Liviu de la Mireasa sezon 3 după ce Maria s-a afișat cu noul iubit

Liviu de la Mireasa sezon 3 pare liniștit cu faptul că Maria a trecut peste despărțirea lor și și-a dat voie să își refacă viața. Deși multe guri spun că acest lucru s-a întâmplat foarte repede și că nu ar fi sănătos, Liviu s-a abținut să comenteze acest subiect.

Pe profilul lui de Instagram, el a postat două filmulețe care îl arată în București și la sală. ”Sunt milionar în zâmbete, întotdeauna fără regrete”, sunt versurile melodiei pe care acesta a postat-o lângă clipul în care își arată mușchii lucrați în sala de forță.

Deocamdată acestea sunt singurele lui postări, rămâne de văzut dacă va dori să discute și despre noua relație a celei care i-a fost iubită și soție.

Citește și: Mireasa sezon 3. La două zile după ce a explicat motivele divorțului de Liviu, Maria s-a pozat în compania unui domn misterios

Povestea cupului Liviu și Maria. Cum au ajuns să se iubească

Maria a apărut rapid în vizorul lui Liviu și i-a stârnit interesul. Pentru că Liviu era dezinvolt și față de alte fete din casă, au apărut și primele gelozii dintre ei, dar Maria simțea că îl vrea și mai tare. Liniștea lor s-a spulberat după ce a intrat Bogdan în casă.

Jocul de-a șoarele și pisica dicta circumspecție, iar sfaturile mamei lui Liviu și acuzațiile care au venit la adresa lui Liviu au stârnit multe certuri între cei doi. De aici și până la discuții aprinse nu a mai fost decât un pas. Maria nu mai știa ce să facă și de multe ori și-au spus adio.

Citește și: Mireasa sezon 3. Ce relație este între Alina și Ionuț, după ieșirea din emisiunea Mireasa: "Mergem la munte"

Maria chiar a plecat din casa Mireasa, dar Liviu a plecat după ea. A mers la hotel și a cerut-o în căsătorie. Maria spune că cel mai greu moment pentru ea a fost plecarea, dar au durut și acuzațiile fostei soții. Liviu a explicat că cel mai rău i-a fost atunci când Maria a plecat din casă.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce se întâmplă cu Maria și Marius acum. Cei doi au vorbit deschis despre căsătorie... Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x