Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Ce decizie au luat Maria și Liviu în privința relației, după ce tânăra a mers la Giurgiu

Maria și Liviu de la Mireasa au hotărât ce se va întâmpla cu perechea lor la câteva luni după ce și-au spus ”DA” în Marea Finală a sezonului 3.

liviu si maria de la mireasa sezon 3 cand danseaza in platou Galerie
Maria și Liviu de la Mireasa au hotărât ce se va întâmpla cu perechea lor la câteva luni după ce și-au spus ”DA” în Marea Finală a sezonului 3 | Antena 1

Maria Roman a postat pe contul său de socializare decizia pe care a luat-o în privința căsniciei cu Liviu Olteanu.

Fosta concurentă de la Mireasa sezon 3 a anunțat că ea și soțul ei au depus actele de divorț, semn că nu mai există nicio șansă de împăcare.

Ce mesaj a postat Maria de la Mireasa sezon 3 despre despărțire

”Azi am depus actele de divorț, știu că în acest timp multă lume a sperat să fie un happy end , însă nu a fost așa. Eu vă mulțumesc pentru tot , apreciez enorm că ați trăit alături de noi, iar de acum rămâne undeva doar o poveste lăsată într-un colț, cu doi oameni ce nu au fost destui de maturi să știe să gestioneze totul.

Recunosc pentru mine au fost prea multe schimbări și nu am știut să le fac față așa cum poate era firesc, dar nici nu am avut sprijin moral din partea persoanei de lângă mine. Nu putem să stăm să căutăm vinovatul, vina vine din ambele părți, eu m-am simțit a nimănui undeva într-un colț de lume, iar el nu a avut maturitatea de a face măcar un singur lucru din câte mi-a promise în casa Mireasa.

Citește și: Mesajul lui Liviu Olteanu după dezvăluirile făcute de Maria despre relația lor

Nu vreau lux așa cum se spune, mereu mi-a plăcut să am confort, iar când spun asta mă refer la confortul familiei, liniște, comunicare, dorința de a evolua și a construi împreună. O femeie stăpână pe ea nu o să accepte să stea în umbră și tristă în casă , nu o să accepte să nu simtă siguranță și responsabilitate.

Pentru mine viața înseamnă evoluție, indiferent cine va fi în dreapta mea nu o să accept să mă plafonez doar pentru că sunt femeie si m-am măritat și asta înseamnă că numai am viață. Știu clar că atunci când e iubire nu lași “faima“ sau alte persoane să intervină în căsnicia ta, daca vrei ca toate să meargă perfect .

Sunt împăcată cu ideea că am luptat pentru ce am iubit, indiferent cât de greu a fost pentru mintea mea să accept unele lucruri, însă când lupți să fie bine, iar unul devine comod și lasă totul în voia sorți, ușor ușor se duce totul! Sper ca fiecare să-și găsească linistea.”, a scris Maria pe contul său de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liviu, comentariu la postarea Mariei

Postarea Mariei a ajuns și la Liviu, încă soțul său. El a afirmat că fosta concurentă de la Mireasa sezon 3 îi strică imaginea și că nu l-a respectat.

”Am aici 6 7 acuzări.... as avea răspuns la fiecare din ele, dar asta ar înseamna să începem să ne denigrăm și să facem circ. În această postare ea nu numai că lovește f tare în bărbatul pe care susține că l-a iubit și îl iubeste, dar lovește și în imaginea mea și încă o dată mi-a dovedit că nu mă respecă nici macar un pic”, a comentat Liviu Olteanu la postarea soției.

Citește și: Gestul făcut de Maria după ce a postat un mesaj îngrijorător despre relația cu Liviu

Mireasa 2021, sezon 4. Ela, în conflict cu John. Ambii au apelat la amenințări... Mireasa 2021, sezon 4. Cine a câștigat proba Cabinei telefonice. Una dintre fete a rezistat 6 ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x