Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Mamele și însoțitoarele au intrat în competiție. Cine a fost desemnată Mama Săptămânii

Mamele și însoțitoarele care îi vor susține pe băieți de-a lungul competiției Mireasa au intrat în competiție, în emisia live de pe 5 septembrie 2022.

Mamele de la Mireasa Galerie
Fetele au decis cine este mama Săptămânii | Antena 1

Doamnele Gica, Laura, Adriana, Ecaterina, Paula și Dorina au fost primite în casa Mireasa, iar fetele au fost puse în situația de a vota „Mama Săptămânii”.

Mama lui George se numește doamna Gica și vine din Vaslui și spune că nu va fi o soacră exigentă. Este o bună gospodină și e pregătită să le învețe și pe fete să gătească.

Andrei va fi susținut de doamna Laura, o prietenă de-ale mamei tânărului. Doamna Laura este convinsă că se va înțelege bine atât cu fetele, cât și cu mamele.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Concurenții s-au instalat în casa „Mireasa”. Cum s-au acomodat

Cosmin va fi susținut de mama lui, doamna Adriana. Mama tânărului a avut lacrimi în ochi când și-a îmbrățișat fiul. Doamna Adriana a spus că place deja o fată, însă Cosmin nu a vrut să-i audă numele.

Doamna Ecaterina este bunica lui Paul și a venit la Mireasa pentru a-și susține nepotul. Bunica și-a descris nepotul cu 3 cuvinte: frumos, iubitor ș familist.

Valentin va fi susținut de doamna Paula, prietenă cu mama lui.

Sebaidin va fi susținut de mama sa, doamna Dorina. Aceasta a spus că s-a împreitenit deja cu mamele. Mama lui Sebaidin a spus că o place pe Damaris.

Mama lui Giorgio va veni în aproximativ 10 zile, din Italia.

Pentru că mama lui Viorel nu va veni în competiție, doamna Gica s-a oferit să-l susțină.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Fetele și-au spus primele impresii despre băieți. De ce tineri sunt atrase concurentele

Miruna a izbucnit în lacrimi când le-a văzut pe mame, mărturisind că îi e dor și ei de mama sa.

Adina a spus că ei îi este teamă de soacre și și-a adus „apărătorul de soacre”, o bâtă, care le-a intrigat pe mame.

Fetele au votat Mama Săptămânii

Fetele au fost puse în situația de a vota Mama Săptămânii. Roxana a nominalizat-o pe doamna Laura. Damaris a nominalizat-o pe doamna Dorina. Inga a nominalizat-o pe doamna Gica. Mirua a ales-o pe doamna Adriana, Gabriela i-a dat votul doamnei Laura, Denisa a ales-o pe doamna Gica. Raluca a ales-o pe doamna Adriana, iar Adina ales-o pe doamna Gica.

Astfel, cu 3 voturi mama Săptămânii este doamna Gica.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Clasamentul publicului: Cine sunt Fata și Băiatul Săptămânii... Mireasa 2022, sezon 6. Denisa susține că a avut o relație cu un bărbat căsătorit, care avea și copii. Cum a aflat că o m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x