Antena Căutare

Radu și Amalia, foștii concurenți Mireasa, s-au căsătorit. Tânăra a îmbrăcat o rochie de mireasă spectaculoasă. Cum arată

Radu din sezonul 2 Mireasa și Amalia, fosta concurentă din sezonul 4, s-au căsătorit. Cei doi au publicat imagini inedite de la evenimentul discret și elegenat. Hai să vezi ce rochie de mireasă a îmbrăcat tânăra.

Colaj cu Amalia și Radu în două ipostaze diferite Galerie
Radu din sezonul 2 Mireasa și Amalia, fosta concurentă din sezonul 4, s-au căsătorit | Instagram

Radu și Amalia, foștii concurenți de la Mireasa, s-au căsătorit. Cei doi și-au luat „inima” în dinți și au făcut marele pas în relația lor, unindu-și destinele în fața lui Dumnezeu la doar câteva luni de la logodnă.

Se pare că aceștia au ținut evenimentul discret și elegant cât mai departe de luminile reflectoarelor, însă nu au ezitat să publice o serie de imagini de la nuntă. Fotografiile au luat prin surprindere prietenii virtuali, dar au generat și o mulțime de reacții pozitive pe grupuri de susținătorii.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cum arată Alina cu părul scurt și cârlionțat. Tânăra a făcut ravagii cu look-ul său în mediul online

Un lucru este evident, Radu și Amalia sunt mai fericiți ca niciodată. Deși nu sunt de foarte mult timp împreună, cei doi au hotărât rapid că vor să își trăiască tot restul vieții unul în compania celuilalt, semn că iubirea lor este una puternică și intensă.

Cum arată Amalia, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa, în rochie de mireasă

Foștii concurenți ai show-ului matrimonial au publicat pe contul de Instagram mai multe imagini de la nunta lor. Amalia a radiat de fericire într-o rochie albă, lungă și cu crăpătură pe picior la cel mai important eveniment din viața ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ipostaza surpinzătoare în care s-au fotografiat Leo și Anda, la munte. Ce a atras atenția susținătorilor

Ținuta spectaculoasă i-a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului, în mod special bustul generos, talia de invidiat, umerii sexy și picioarele subțiri. Aceasta a apelat la un voal lung de mireasa, un buchet de flori albe și roz, o coroniță de prințesă și mai multe bijuterii.

Amalia s-a lăsat fotografiată la brațul soțului său. Radu a purtat un costum deschis la culoare pe care l-a asortat cu un papion negru și o pereche de pantofi negri.

„De azi, soț și soție”, a fost descrierea pe care a folosit-o Amalia în dreptul imaginii.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora s-a pozat la piscină, în cea mai senzuală ipostază. Cum a arătat

„Pentru totdeauna!!”, a răspuns fostul concurent de la Mireasa la postarea soției sale.

Amalia a publicat mai multe poze și videoclipuri de la nuntă care au atras atenția susținătorilor. Aceasta a împărtășit cu prietenii virtuali cele mai frumoase momente pe care le-a petrecut alături de Radu, fără ezitare.

Mai multe imagini de la nunta celor doi pot fi văzute în GALERIA FOTO.

Cum arată verighetele pe care Amalia și Radu, foștii concurenți Mireasa, le-au ales pentru căsătorie

Pentru că le place să interacționeze cu urmăritorii lor de pe Instagram, foștii concurenți de la Mireasa au distribuit o poză cu verighetele pe care le-au ales pentru căsătorie. Se pare că aceștia și-au dorit ceva simplu, dar rafinat.

De altfel, din imaginile publicate de cei doi se poate observa că aceștia s-au pregătit intens pentru a-și organiza o căsătorie perfectă. Radu și Amalia au pus la punct fiecare detaliu, iar nunta lor a fost una de neuitat, exact așa cum și-au propus încă de la bun început.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum arată Alina cu părul scurt și cârlionțat. Tânăra a făcut ravagii cu look-ul său în mediul o... Mireasa 2022, sezonul 5. Care este adevărul despre accidentul în care Robert a fost implicat. Ce detalii au ieșit la ive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x