Negrese
Vladutz gateste: "Negrese"
Ingrediente:
250 g margarina, 500 g zahar, 5 linguri cu cacao SCHMIDT,1 cana cu lapte de vaca, 4 oua, 200 g faina, un plic praf de copt RUF, nuci, esenta de rom RUF, ciocolata , coaja de lamaie.
Mod de preparare: Se fierbe margarina cu zahar, lapte, cacao si coaja de lamaie. Dupa ce au fiert, se iau din aceasta compozitie 15 linguri in care se adauga ciocolata, rom, nuci, pentru topping. Restul compozitiei se pune la racit. Cand sunt toate reci, se adauga albusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Cand este gata, se toarna peste ea glazura si se poate presara nuca de cocos, sau nuca macinata.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 09.12.2010, 08:27