Tartar din ton este rețeta lui Vlăduț de astăzi de la Neatza cu Răzvan și Dani.
Ce ne trebuie pentru Rețeta Tartar din ton:
Cum pregătim Rețeta Tartar din ton.
Mai întâi ne ocupăm de semințele de dovleac. Le umezim ușor cu puțină apă, presărăm sare și scorțișoară peste ele și le prăjim fie într-o tigaie antiaderentă, pe flacără, fie la cuptor așezate într-o tavă, pe hârtie de copt. Nu le prăjim foarte mult, doar până se rumenesc ușor.
Apoi pregătim restul ingredientelor, respectiv, desfacem rodia și separăm semințele, desfacem avocado și pasăm o parte din el, stropit cu zeamă de lime, iar o parte îl feliem și de asemeni stropim feliile cu zeamă de lime, pentru a nu oxida.
Sfecla roșie, o fierbem, sau o coacem, după preferințe, apoi o curățăm și o tăiem în cubulețe.
Tonul, de asemeni îl tocăm în cuburi, iar când toate ingredientele sunt pregătite, asamblăm delicioasul tartar din ton, în straturi și presărăm semințe de dovleac și de rodie.
Servim tartarul de ton cu pâine prăjită.
Spor și poftă bună!