Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne îmbie cu rețeta Happy șnițel, un preparat delicios cu ceafă de porc condimentată cu chimen și o salată de conopidă cu maioneză.
Ingrediente pentru rețeta Happy șnițel
Mod de preparare pentru rețeta Happy șnițel
Ceafa de porc se porționează în felii subțiri, se condimentează cu sare și chimen măcinat, se trece prin făină, ouă și pesmet și se prăjește în ulei încins. Se poate prepara și la cuptor.
Conopida se desface în buchețele și se fierbe în apă cu sare. Se scurge, se dă pe răzătoarea mare, apoi se amestecă cu avocado tăiat cuburi, castraveciorii tăiați cuburi și nucile pecan coapte și tăiate grosier. Se adaugă maioneza amestecată cu iaurt, sau cu smântână.
Delicioasele șnițelele din ceafă de porc se servesc alături de salata de conopidă, alcătuind astfel rețeta Happy șnițel.
Delicioasă este și rețeta Șnițel năzdrăvan, dar și rețeta Șnițel berlinez merită preparată!