Antena Căutare

Rețeta de aripioare exotice a lui Vlăduț. Preparatul cu carne de pui, ananas și cocos rapid este absolut delicios

Aripioarele de pui sunt unele dintre alimentele preferate ale românilor, iar Vlăduț, celebrul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, are o rețetă inedită care va fi, cu siguranță, savurată și de cei mai pretențioși dintre noi. ”Aripioare exotice” se gătește rapid și ingredientele principale constau în carne de pui, ananas și cocos.

colaj de imagini cu bucatarul vladut si aripioare exotice Galerie
Preparatul ”Aripioare exotice” se gătește rapid și ingredientele principale constau în carne de pui, ananas și cocos. | Antena 1

Rețeta de ”Aripioare exotice” este ușor de făcut și poate fi preparată cu doar câteva ingrediente. Pentru un plus de savoare, Vlăduț, are trucurile sale. El spune că secretul rețetei stă în baza din sos acrișor, care poate fi îmbunătățită cu mai multe toppinguri, după gust.

Citește și: Rețetă de înghețată Semifreddo cu sos de caramel sărat, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Cum se prepară rețeta de ”Aripioare exotice”

Primul pas constă în coacerea aripioarelor la cuptor la 200-220 de grade pentru maxim 20 de minute. Însă după acest timp nu sunt încă gata de savurat. În timp ce aripioarele sunt la gătit, trebuie să prepari o supă în care ulterior carnea va fi fiartă. Supa respectivă este parte și din sos, astfel că, după ce este scăzută, toate ingredientele trebuie adăugate treptat.

Pentru o combinație reușită și un plus de aromă, Vlăduț a folosit baza Maggie pentru mâncăruri cu pui.

Ce ingrediente conține sosul de la ”Aripioare exotice”

Dincolo de sosul acrișor cu diverse toppinguri, Vlăduț mai adaugă roșii galbene, care au un gust ușor diferit și se potrivesc de minune anotimpului cald. Ingredientul care oferă gustul exotic aripioarelor de pui este cocosul, care aduce și prospețime preparatului.

Ananasul nu lipsește și Vlăduț recomandă ca bucățile de carne să fie ușor picante. Nu este neapărat nevoie ca aripioarele să fie cumpărate în acestă formulă, ci se pot condimenta cu ardei iute.

- roșii galbene

- fulgi de cocos

- ananas proaspăt

- aripioare picante

- ardei iute

- arahide

Citește și: Rețeta de sparanghel în sos olandez a lui Vlăduț. Se prepară rapid și este absolut delicioasă

Separat, într-o altă tigaie, este nevoie ca ananasul tocat în cubulețe mărunte să fie prăjit în puțin ulei de măsline, până devine ușor călit. Apoi, amestecul trebuie stins cu supa realizată anterior și adăugat sosul acrișor, ardei iute și arahidele fierbinți și crocante. La final, aripioarele se fierb 10 minute în acest sos. Poftă bună!

Cum reușește Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani să gătească cele mai gustoase preparate cu pui. Are un ajutor de năde... Cheesecake cu piure de mango și sos caramel sărat, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x