Antena Căutare

Cât au putut să plătească 3 români pentru o masă la restaurant în Grecia. Ce reacție au avut când a venit nota de plată

Turiștii au avut parte de o adevărată surpriză la final! Iată cât au scos din portofel pentru o masă de 3 persoane!

Galerie
Cât au putut să plătească 3 români pentru o masă la restaurant în Grecia. Ce reacție au avut când a venit nota de plată | Shutterstock.com

Tot mai mulți români aleg să își planifice vacanțele înafara țării, iar Grecia este o destinație aflată în topul alegerilor acestora.

Pentru că este o țară care oferă foarte multe oportunități de activități, peisaje și locuri de vizitat superbe, oamenii aleg să petreacă timp de calitate acolo, chiar dacă acest lucru ar însemna că bugetul nu le-ar mai permite să își facă în aceeași vară și o altă vacanță.

Citește și: O masă simplă la un restaurant din Vama Veche costă mai mult decât îți închipui. Cât a putut să fie doar salata de varză

Grecia continuă să îi surprindă pe turiști din multe puncte de vedere, dar mai ales din punct de vedere al prețurilor.

Articolul continuă după reclamă

Iată cât a plătit un grup de 3 persoane pentru un prânz în țara elenă!

Cât au putut să plătească 3 români pentru o masă la restaurant în Grecia

În plin sezon estival, românii care și-au planificat vacanțele în Grecia discută pe grupurile de Facebook cu tematică despre lucrurile pe care le observă acolo, despre costuri, dar și despre locurile care merită neapărat vizitate.

Potrivit cancan.ro, un internaut și-a dorit să împărtășească cu membrii unui astfel de grup de Facebook suma pe care a plătit-o alături încă de 2 persoane pentru masa de prânz la un restaurant din Grecia.

Mai exact, cei trei și-au petrecut vacanța în stațiunea Nea Flogita, iar la finalul întregului sejur au vorbit despre cheltuielile de acolo chiar în cadrul grupului.

Ei au luat prânzul la restaurant din locația în care s-au cazat, iar la final au avut parte de o mare surpriză.

Pentru masa de prânz cei trei au scos din buzunar în total nici mai mult, nici mai puțin de 46 de euro, sumă pe care au considerat-o relativ mică, mai ales că preparatele pe care le-au ales în mod normal ar fi costat mai mult.

Turiștii au fost surprinși și de faptul că la final au primit și un desert din partea casei, gest la care nu se așteptau absolut deloc.

Citește și: Prețul pentru 2 porții de friptură și cartofi i-a uimit pe 2 tineri care au mâncat la un restaurant din Jupiter. Cât au plătit

Românul a povestit că și pentru cină cei trei au avut parte de prețuri decente, specificând că au scos din portofel nici mai mult, nici mai puțin de 23 de euro în total.

Iată ce alte prețuri a mai dezvăluit!

„Pentru că tot au fost întrebări legate de prețuri postez și eu în speranța că ajutăm pe cineva. Suntem în Nea Flogita: Șezlong gratis cu consumație minimă 4 € /pers-o cafea e 4€. Eu am ales o cafea grecească-0,200ml la care am primit o sticlă de apă plată 0,5l + croissant mărișor.

Prânz: 3 persoane 46,50€ -supa de pește, anșoa la grătar, baby calamar, cartofi prăjiți, bougiourdi, apă -1l, o bere Mythos-0,5l, Fanta de portocale -0,33l, 2 lămâi extra, pâine caldă cu susan. La sfârșitul mesei am primit desert din partea casei – 3 bucăți mari de baclava. Porții foarte mari, nu am putut termina tot, ne-au întrebat dacă vrem să ni le pună la pachet.

Cină (3persoane)-23€: o pizza (imensă -două persoane nu am reușit să terminăm), o porție de paste Carbonara, o sticlă de apă la 1L”, sunt informațiile regăsite în postarea făcută pe grupul de Facebook, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Cât costă o omletă sau o bere într-un restaurant din Paris pe durata Jocurilor Olimpice. Cum i-au surprins prețurile pe turiști

Variola maimuței ar putea declanșa o nouă urgență sanitară globală. Ce spune OMS despre tulpina letală care se răspândeș... Ce loc mai puțin obișnuit a putut să scoată un clujean spre închiriere în perioada Untold. Festivalierii au rămas amuțiț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x