Antena Căutare

Cu cât a ajuns să se închirieze un apartament în Cluj pentru 4 zile de festival. Prețul ajunge la o sumă de necrezut

Apartamentul cu o cameră s-a închiriat în doar câteva ore, cu toate că prețul acestuia s-a ridicat la nivelul miilor de euro. Iată cât a putut să ceară proprietara pentru locuința sa!

Cu cât a ajuns să se închirieze un apartament în Cluj pentru 4 zile de festival. | Shutterstock.com

Cluj-Napoca se pregătește să găzduiască zeci de mii de oameni din întreaga lume care vin să se distreze în cadrul festivalului Untold, iar proprietarii de apartamente sunt primii care se gândesc la modalitatea prin care se pot îmbogăți extrem de repede.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că pentru închirierea unui apartament în această perioadă, festivalierii trebuie să bage mâna adânc în buzunar, însă prețurile continuă să surprindă în continuare.

Citește și: Un bărbat a scos la închiriere drept loc de cazare un pat așezat pe un balcon. Mulți au rămas mască atunci când au aflat de chirie

Iată cu cât închiriază o femeie un apartament din Cluj în perioada festivalului Untold.

Articolul continuă după reclamă

Cu cât a ajuns să se închirieze un apartament în Cluj pentru 4 zile de festival

Festivalierii care nu s-au decis să închirieze din timp o locație pentru cele 4 zile de distracție au avut parte de o adevărată surpriză atunci când au văzut cât a putut să ceară o femeie pentru închirierea apartamentului său.

Deși așteptările sunt foarte mari, se pare că prețurile sunt și mai mari, ținând cont de faptul că femeia vrea să primească nici mai mult, nici mai puțin de 38 000 de lei pentru locuința sa.

Internauții au rămas de-a dreptul uimiți când au văzut anunțul femeii care consideră că prețul de 8 000 de euro este unul potrivit pentru ceea ce oferă. Mai exat, acesta dispune de o singură cameră, o baie și o bucătărie și are o suprafață de 40 mp.

„Închiriez spațiu pe perioada Untold, zona Mănăștur, str. Ciobanului.Spațiul are 80 mp, baie doar cu wc și chiuveta. Aproape de stațiile de autobuz și de piata Flora, magazine în apropiere. Putem pune la dispoziție câteva saltele pentru dormit”, a precizat femeia în anunț, potrivit Click.ro .

Potrivit site-ului în care anunțul a fost publicat, apartamentul s-a închiriat în câteva ore fără probleme.

Citește și: Prețul chiriilor a explodat în aproape toată țara. Un singur oraș din România își păstrează prețurile

Faptul că prețurile cazărilor din Cluj ating recorduri uriașe, mai ales în perioada festivalului Untond, nu mai este un secret pentru nimeni, însă unii consideră că, totuși, sumele sunt exagerate.

Iată ce reacții au apărut, potrivit sursei citată anterior:

„Mi-e jenă că sunt clujean si văd așa ceva…”

„Nu ți-e rușine? Iartă-mă dar nu-ți pot spune decât că ești nesimțită”

„Este inclus și ligheanul în care ne spălăm?”

Păi suntem ravers sau refugiați?”,

Citește și: Chirii de sub 10 lei într-un oraș din România. Ce spun locuitorii: „Avem cărbune și suntem înconjurați de pădure...”

În urmă cu două săptămâni un caz similar a devenit viral în mediul online din cauza prețului exorbitant pe care l-a cerut o altă femeie din Cluj pentru un spațiu gol.

Potrivit unei surse locale, femeia și-a dorit să închirieze spațiul gol din Cluj pe întreaga durată a festivalului pentru suma uriașă de 4 000 de lei.

Internauții au „taxat-o” imediat, fiind indignați de postarea ei și considerând că dorește doar să facă un profit cât mai mare într-o situație cu totul specială.

Ianis Hagi și Elena au plecat în luna de miere. Ce destinație de vis au ales pentru prima vacanță în calitate de soț și ... Ce pensie are Nadia Comăneci. Suma pe care o primește cea mai bună gimnastă din lume nu este deloc neglijabilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x