Antena Căutare

La ce metodă a recurs un cuplu astfel încât să câștige de două ori la loto în aceeași lună. Cum a fost posibil

Un cuplu a dat o dublă lovitură, câștigând la loto de două ori în aceeași lună! Iată la ce truc banal au apelat cei doi îndrăgostiți!

Galerie
La ce metodă a recurs un cuplu astfel încât să câștige de două ori la loto. | Shutterstock.com / Peoples Postcode Lottery

Un cuplu din Marea Britanie a dat lovitura după ce a găsit o metodă inedită de a câștiga la loto!

Soluția pe care au găsit-o a funcționat nu o dată, ci de două ori, iar faptul că a funcționat i-a mirat până și pe internauți.

Citește și: A câștigat premiul cel mare la loto, dar s-a ales cu nimic. Ce eroare a făcut femeia când s-a înscris

Iată cum au gândit totul și de ce câștiguri au avut parte!

Articolul continuă după reclamă

Cum a fost posibil ca un cuplu să câștige de două ori la loto

Deși totul pare de-a dreptul imposibil, se pare că o familie din Lancashire din nordul Angliei a reușit să câștige la loto folosindu-se de o metodă cu totul banală.

Cuplul a dat lovitura de două ori în aceeași lună prin trucul simplu pe care l-a folosit, iar totul este cât se poate de legal.

Mai exact, Neil și Hayley au decis să își testeze norocul la Loteria Codurilor Poștale, unde au câștigat o sumă de 30 000 de lire sterline.

Cei doi s-au mutat într-o casă nouă cu doar 3 luni înainte de a participa la loto, și niciodată nu s-ar fi așteptat ca acel cod poștal să le aducă nu un câștig, ci două în aceeași lună.

„Tocmai cumpărasem casa cu trei luni în urmă. Am câștigat un premiu de 10 lire sterline în prima lună, iar acum unul de 30 000 de lire sterline”, a declarat Neil potrivit Daily Star.

Mai exact, după trei săptămâni de la prima participare, cei doi au decis să joace din nou la loto cu același cod poștal, care s-a dovedit a fi din nou câștigător.

Lui Neil și Hayley nu le-a venit să creadă că un banal cod poștal le poate aduce asemenea câștiguri.

Cu toate acestea, cei doi au recunoscut că au mai jucat la loto și în trecut, însă acum a fost pentru prima dată când au avut parte de o asemenea întâmplare.

Acum cuplul crede că norocul constă în faptul că s-a mutat într-o nouă casă, însă specialiștii spun că trucul este doar o coincidență fericită.

Citește și: Cinci zodii primesc vești bune pe plan financiar în luna august 2024. Ei vor avea noroc la bani

De-a lungul timpului, mai mulți matematicieni au încercat să afle diferite modalități prin care să prezică numerele câștigătoare, iar în unele cazuri exact așa s-a și întâmplat.

În România, numerele care se dovedesc a fi câștigătoare de cele mai multe ori sunt 5, 36, 6, 4, 27 și 12, scrie Click.ro.

O altă combinație utilă mai poate fi 13, 23, 25, 45, 33, 32 și 48.

De asemenea, și combinația 3, 23, 25, 45, 33, 32 și 48 s-a dovedit a fi de foarte multe ori a fi utilă.

Statisticile spun că ai de 4 ori mai multe șanse să te lovească fulgerul, decât să câștigi la loto. Dar asta nu este valabil pentru Ștefan Mandel, un economist român care a câștigat la loterie de 14 ori.

Primele două câștiguri ale lui Mandel au avut loc în România, când încerca să câștige suficienți bani pentru a-și scoate familia din țară. Salariul său era de doar 88 de dolari pe lună.

Matematicianul româno-australian, alături de o mică echipă de investitori, a descoperit o modalitate extraordinar de simplă de a sparge sistemul în anii 1980- 1990.

În timp ce lucra ca economist în România, și-a testat teoria și a sperat să câștige premiul folosind cele cinci numere oferite de formula lui, în timp ce ghicea pur și simplu a șasea cifră. După ce a luat banii, a decis să plece din România alături de familia sa.

S-a mutat în Israel înainte de a se stabili în Australia, unde a câștigat la loto de încă 12 ori. În prezent, acesta trăiește acum o viață liniștită în Vanuatu.

Deși schema sa era legală la vremea respectivă, noile legi din SUA și Australia o fac imposibilă. Nu mai poți cumpăra calupuri de bilete de loterie și nu mai poți imprima biletele acasă - două părți esențiale ale formulei lui Mandel.

Iată formula în 6 pași pentru modul în care matematicianul Ștefan Mandel a reușit să facă bani serioși din câștigurile la loterie, conform Business Insider:

Calculează numărul total de combinații posibile. (Pentru un joc care cere să alegi șase numere de la 1 la 40, asta înseamnă 3.838.380 de combinații).

Găsește loteriile la care premiul cel mare este de trei ori sau mai mare decât numărul de combinații posibile.

Strânge suficienți bani pentru a plăti pentru fiecare combinație posibilă. (Mandel a adunat 2.524 de investitori pentru încercarea sa de a câștiga la loteria din Virginia).

Tipărește milioane de bilete cu fiecare combinație. (Acest lucru obișnuia să fie legal. Acum trebuie să cumpări biletele direct de la sediul loteriei sau online, lucru care nu mai permite scheme precum cele ale românului).

Înregistrează biletele cu numerele alese la mai multe agenții loto autorizate;

Revendică banii. Și nu uita să plătești investitorii. (Mandel a băgat în buzunar 97.000 de dolari după un câștig de 1,3 milioane de dolari în 1987).

Citește și: Cum să câștigi la loto, conform unui matematicin român care a ”spart” sistemul și a câștigat de 14 ori. Cum proceda

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Vești proaste pentru fumători! Țigările s-au scumpit din nou. Cât au ajuns să coste cele mai populare mărci... Ce costuri implică un drum cu mașina din România până în Lefkada, Grecia. Câte ore durează drumul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x