„Nu folosiţi în comun ţigări şi băuturi!” Avertismentul emis după ce 13 persoane s-au infectat cu coronavirus

După ce 13 cazuri de infectare au fost asociate cu un grup de prieteni care au consumat împreună băuturi şi ţigări, Thailanda a emis vineri o nouă atenţionare de coronavirus persoanelor care participă la petreceri, informează Reuters.

Avertismentul emis după ce 13 persoane s-au infectat cu coronavirus

Mai mulţi prieteni care s-au întâlnit la o petrecere au fost responsabili de 11 cazuri de infectare cu noul coronavirus, confirmate joi, aceasta fiind cea mai mare creştere înregistrată în ţară, a declarat Sukhum Kanchanapimai, secretar permanent în Ministerul Sănătăţii.

''A fost un comportament necorespunzător, schimbul de băuturi şi ţigări, şi faptul că nu au fost evitate activităţile sociale după întoarcerea dintr-o ţară cu risc'', a spus Sukhum.

Mama tinerei de 26 de ani, care a mințit și a infectat șase persoane cu coronavirus, sare în apărarea fiicei: „Are probleme mai grave!”

Unul dintre prieteni intrase anterior în contact cu turişti din Hong Kong.

''Nu folosiţi în comun ţigări şi băuturi'', a avertizat Sukhum.

În Thailanda numărul oficial al cazurilor de coronavirus a crescut vineri cu încă cinci, bilanţul total ajungând la 75 de cazuri.

Trei dintre cazurile raportate vineri sunt asociate unui pacient confirmat, care s-a întors din Coreea de Sud şi a mers la o petrecere împreună cu prietenii şi familia printre care se numărau cei trei, înainte de a fi plasat în carantină.

Autorităţile monitorizează starea altor opt persoane asociate acestui caz.

O persoană a murit în Thailanda în urma contractării virusului. Treizeci şi cinci de persoane s-au vindecat şi au fost externate.

China VS America: „Este posibil ca armata americană să fi adus epidemia în Wuhan. Fiţi transparenţi! Faceţi publice datele pe care le aveţi! Statele Unite ne datorează o explicaţie”​

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri