Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

OMS a clarificat! Ce se întâmplă, de fapt, cu transmiterea coronavirusului, în funcție de anotimpuri

Transmiterea noului coronavirus nu pare să fie influențată de schimbarea anotimpurilor, a declarat un purtător de cuvânt al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), avertizând că oamenii nu trebuie să aibă iluzia că sunt protejaţi pe timpul verii.

OMS a clarificat! Ce se întâmplă, de fapt, cu transmiterea coronavirusului, în funcție de anotimpuri

Hepta

„Sezonul nu pare să aibă efecte asupra transmiterii virusului", a declarat marţi Margaret Harris, un purtător de cuvânt al OMS.

Reprezentatul OMS a exemplificat prin faptul că printre ţările afectate grav în acest moment se numără SUA, unde este vară, şi Brazilia, unde este iarnă.

China a mințit! Un doctor chinez care a descoperit cum se transmite COVID-19 a spus adevărul! „Asta s-a întâmplat, de fapt, la Wuhan”

„Se pare că este o idee persistentă că virusul este sezonier, dar trebuie să avem cu toţii în minte ideea că este vorba de un nou virus şi, chiar dacă este unul de tip respirator, acestea fiind sezoniere, acesta se comportă diferit", a subliniat Margaret Harris, citată de cotidianul Le Figaro, citat de Mediafax.

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

Până în prezent, la nivel mondial au fost raportate 16,4 milioane de cazuri de coronavirus şi 654.327 de decese, potrivit datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins (SUA).

Recomandari