Cinci luni de închisoare pentru nerespectarea regulilor de carantină! Bărbatul ar fi trebuit să stea izolat, dar a ieșit să-și deschidă restaurantul

Proprietarul unui restaurant din nordul Malaeziei a fost condamnat la cinci luni de închisoare după ce s-a declarat vinovat de încălcarea regulilor de carantină instituite pentru stoparea răspândirii noului coronavirus, relatează joi dpa.

Cinci luni de închisoare pentru nerespectarea regulilor de carantină! Bărbatul ar fi trebuit să stea izolat, dar a ieșit să-și deschidă restaurantul


Bărbatul, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, "trebuia să rămână în carantină, în casă, dar în schimb a ieşit pentru a-şi deschide restaurantul şi, ca urmare, câteva sate din statele Kedah şi Perlis au fost închise", a declarat joi ministrul apărării, Ismail Sabri Yaakob, în cadrul unei conferinţe de presă.

News Alert! Acord de pace istoric între Israel și Emiratele Arabe Unite. Își vor nominaliza relațiile: schimbări masive în Orientul Mijlociu


Ministerul Sănătăţii a făcut legătura între acuzat şi 40 de cazuri de infectări cu noul coronavirus. De asemenea, bărbatul a fost amendat cu 12.000 ringgit (2.860 de dolari americani).


În Malaezia au fost raportate în total 9.129 de cazuri de coronavirus şi 125 de decese. Dintre cei care au contractat boala, 8.821 s-au însănătoşit.

Ce s-a găsit în casa lui Emi Pian, de fapt! Avocata clanului Duduianu rupe tăcerea: „Ne supunem”


După ce numărul de cazuri de COVID-19 a crescut în luna martie, autorităţile din Malaezia au impus măsuri stricte de izolare. Cel puţin 23.000 de arestări au avut loc până la ridicarea restricţiilor, pe 4 mai.

Informații revoltătoare: Medicii și polițiștii, la muncă înainte de rezultatul testului Covid! Aceștia pot infecta persoanele cu care intră în contactPoliţia a continuat să facă raiduri la reşedinţele muncitorilor imigranţi în timpul pandemiei şi 21.234 de persoane au fost deportate de la începutul anului, a declarat ministrul de interne malaezian, Hamzah Zainudin, care a precizat că alţi 15.000 de imigranţi acuzaţi că muncesc ilegal se află în centre de detenţie înainte de a fi deportaţi.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri