Căutare Live

Examenele de Bacalaureat, anulate în Olanda, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se va întâmpla cu elevii 

Examenul de Bacalaureat a fost anulat în Olanda, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a fost luată de guvernul olandez, în urmă cu puțin timp. 

Examenele de Bacalaureat, anulate în Olanda, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se va întâmpla cu elevii

Așadar, examenele centrale de sfârșit de studii din Olanda, care sunt echivalente cu probele de Bacalaureat au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Validarea sau nevalidarea diplomei de încheiere a studiilor va fi determinată doar pe baza notelor obţinute în timpul anului şcolar.

"Vreau, în aceste vremuri de criză, să le dau tuturor elevilor posibilitatea să obţină o diplomă completă şi să avanseze astfel fără pauză spre învăţământul superior", a declarat ministrul olandez al educaţiei Arie Slob într-un comunicat.

Premierul Ludovic Orban, declarația momentului despre testele rapide! „Eliberăm oameni purtători de coronavirus, care pot transmite altora”

Peste 4.700 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus în Olanda, iar școlile au fost închise încă din 16 martie, în încercarea de a preveni răspândirea coronavirusului.

Instituţiile de învăţământ au mai mult timp - până la începutul lui iunie - pentru a-i face pe elevi să treacă restul examenelor prevăzute care contează pentru notele obţinute în timpul anului şcolar.

Previziune terifiantă, de la cercetători! Ce urmează după pandemia de coronavirus. „COVID-19 este doar începutul! Ne-o facem cu mâna noastră!”

Ministerul Educaţiei din Olanda încurajează puternic instituţiile şcolare să organizeze aceste examene de la distanţă, de exemplu prin videoconferinţă.

Dacă şcolile nu sunt în măsură să efectueze teste şcolare la distanţă, acestea din urmă pot să se deruleze în clădiri şcolare respectând o distanţă de securitate de 1,5 metri. În Olanda au fost confirmate 4.749 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus şi 213 decese.

Italia continuă să-și numere morții. Alte 743 de noi decese s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, dar rata noilor cazu... Coronavirus - Nou record de decese în Spania care cere ajutorul NATO...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri