E de râs! Au plecat la furat cu declarația pe propria răspundere. Au uitat foaia la locul faptei și au fost prinși de poliție la scurt timp după jaf

Trei bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 36 şi 45 de ani şi au încercat să jefuiască o cramă de vinuri din regiunea Bordeaux, Franţa, dar au fost arestaţi. Poliţia le-a luat urmele graţie declaraţiei de deplasare pe proprie răspundere uitată la faţa locului, relatează ziarul Sud Oue.

E de râs! Au plecat la furat cu declarația pe propria răspundere. Au uitat foaia la locul faptei și au fost prinși de poliție la scurt timp după jaf

Profimedia

Faptele s-au petrecut vinerea trecută. Trei bărbaţi în vârstă de 36, 41 şi 45 de ani au mers la o cramă din regiunea Gironde (Bordeaux).

Ultimă oră! Încă patru persoane au murit, din cauza coronavirusului, în România! 685 de morți! 11.978 de îmbolnăviri!

În timp ce doi dintre ei au distras atenţia proprietarului de vin, al treilea a mers în camera unde se afla casa de marcat.

„Nenorocito! Ce? Nu vezi cine sunt eu? O să te aranjez!”. O vânzătoare acuză un polițist de abuz, după ce el a amendat-o la serviciu! „E strigător la cer!”

Însă lucrurile merg prost. Nu numai că în casa de marcat au găsit doar 40 de euro, dar au fost demascaţi de vânzătorul care a reuşit să-i pună pe fugă. În grabă, cei trei hoţi au pierdut declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru a ieşi din casă pe timp de izolare.

Apa Nova dă asigurări bucureştenilor ca apa de la robinet este potabilă: "Nu există niciun risc de contamniarea cu noul coronavirus"

Prin urmare jandarmii nu au avut mari dificultăţi în a găsi echipa de hoti. Au mers direct la adresa indicată în document. Cei trei vor fi judecaţi la Curtea Penală din Bordeaux.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri