Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30X Factor

LOVITURĂ pentru familia regală britanică! Tatăl lui Meghan Markle, DEZVĂLUIRE ȘOCANTĂ: „Cred că relația nu mai poate fi salvată”

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a dezvăluit că se teme că nu își va mai revedea fiica după ce a lipsit de la nunta ei cu prințul Harry. 

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a dezvăluit că se teme că nu își va mai revedea fiica după ce a lipsit de la nunta ei cu prințul Harry.

„Nu am mai vorbit cu Meghan și Harry de foarte mult timp. Cred că au încheiat-o cu mine. Nu știu dacă mă va vizita. I-am spus să nu vină să mă vadă când eram în spital. Cred că relația nu mai poate fi salvată”, le-ar fi spus Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, unor prieteni ai săi.

Markle, care trăiește în Mexic, a fost absent de la nunta fiicei lui după ce a suferit un infarct.

Însă, în timp ce devine din ce în ce mai îndepărtat de Meghan, Thomas Markle s-a întâlnit în acest weekend, pentru prima dată în peste patru ani, cu fiul lui, Tom Jr. Fratele lui Meghan Markle a apărut în atenția presei după ce a publicat o scrisoare deschisă adresată prințului Harry, prin care l-a sfătuit să nu se căsătorească cu fosta actriță, pe care a numit-o, între altele, „superficială” și „încrezută”.

Când a suferit infarctul cu câteva zile înainte de nunta regală, Thomas Markle a spus că incidentul a fost cauzat de faptul că și-a văzut fiul și fiica cea mare, Samantha Grant, în vârstă de 53 de ani, atacând-o public pe Meghan.

Înainte de infarctul pe care l-a suferit, Thomas Markle a iscat controverse după ce a plătit paparazzi să regizeze fotografii pentru a-și îmbunătăți imaginea înainte de nunta fiicei lui.

În urmă cu o săptămână, Thomas Markle a dat un interviu pentru site-pul tabloid TMZ în care s-a plans că a fost „pedepsit” de familia regală și că este iritat de faptul că Donald Trump o va întâlni pe regina Elisabeta a II-a înainte de a o cunoaște el.

„ Dacă regina este de acord să se întâlnească cu președintele nostrum ignorant și arogant, atunci nu are nico scuză să refuze să mă întâlnească pe mine. Nu sunt atât de rău ca el”, a spus Thomas Markle.

Markle ar fi deranjat familia regală după ce a vorbit recent despre opiniile politice ale prințului Harry, divulgând opiniile acestuia despre Brexit și despre președintele Donald Trump.

Recomandari