Antena Căutare

O americanca fara maini a devenit pilot de avion

O femeie din Arizona duce o viata absolut normala desi nu are maini din nastere. Asta nu a impiedicat-o sa conduca masina si chiar sa piloteze avioane singura.

Jessica Cox este o luptatoare din nastere. Are un handicap care pe multi i-ar tine la pat. Nu si pe ea: “Faptul ca m-am nascut fara maini presune din partea mea multa dovada de creativitate”.

Are 30 de ani, a terminat psihologia si are un singur motto in viata: “Am auzit de mai multe ori ca viata e 10% ceea ce ti se intampla si 90% cum raspunzi tu la acele provocari”.

Asa ca nu sta pe ganduri niciodata cand vine vorba despre vreo provocare. Poate sa se imbrace singura, sac ante la pian si chiar sa piloteze un avion: “A fost un proces de trei ani, dupa care am devenit pilot. Cateodata imi imaginam ca zbor si eu direct la locul de joaca si sa fiu un fel de Superfemeie”.

La lectiile de pilotaj si-a intalnit si jumatatea. Instructorul de zbor i-a devenit sot. Acum, Jessica Cox calatoreste in toata America si sustine seminarii. Vrea sa-I invete si pe alti oameni cu probleme ca ale ei cum sa traiasca fericiti.

Barack Obama a interzis accesul presei la o partida de golf cu Tiger Woods... Zeci de bulgari au fost raniti in timpul unor proteste violente in jurul parlamentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x