O americanca fara maini a devenit pilot de avion

O femeie din Arizona duce o viata absolut normala desi nu are maini din nastere. Asta nu a impiedicat-o sa conduca masina si chiar sa piloteze avioane singura.

Jessica Cox este o luptatoare din nastere. Are un handicap care pe multi i-ar tine la pat. Nu si pe ea: “Faptul ca m-am nascut fara maini presune din partea mea multa dovada de creativitate”.

Are 30 de ani, a terminat psihologia si are un singur motto in viata: “Am auzit de mai multe ori ca viata e 10% ceea ce ti se intampla si 90% cum raspunzi tu la acele provocari”.

Asa ca nu sta pe ganduri niciodata cand vine vorba despre vreo provocare. Poate sa se imbrace singura, sac ante la pian si chiar sa piloteze un avion: “A fost un proces de trei ani, dupa care am devenit pilot. Cateodata imi imaginam ca zbor si eu direct la locul de joaca si sa fiu un fel de Superfemeie”.

La lectiile de pilotaj si-a intalnit si jumatatea. Instructorul de zbor i-a devenit sot. Acum, Jessica Cox calatoreste in toata America si sustine seminarii. Vrea sa-I invete si pe alti oameni cu probleme ca ale ei cum sa traiasca fericiti.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri