Antena Căutare

Alertă! Rusia va lua măsuri fără precedent, în următoarea perioadă

Rusia va adopta măsuri pentru a îmbunătăți capacitatea de luptă a trupelor în contextul creșterii cursei înarmării, iar cheltuielile pentru apărare vor înregistra o creştere record.

Rusia va adopta măsuri pentru a îmbunătăți capacitatea de luptă a trupelor în contextul creșterii cursei înarmării, iar cheltuielile pentru apărare vor înregistra o creştere record.

Anunțul despre aceste măsuri a fost făcut de către ministrul apărării din Rusia, Serghei Șoigu, la ședința de marți a executivului rus.

Potrivit lui Serghei Șoigu, noile măsuri sunt urmare a planurilor SUA de a se retrage din Tratatul INF (privind reducerea rachetelor cu rază medie şi scurtă de acţiune).

Măsurile necesare pentru creşterea cursei înarmărilor au fost discutate de Vladimir Putin cu conducerea Ministerului Apărării şi a întreprinderilor cheie din industria de apărare pe 19-22 noiembrie la Soci.

Conform lui Șogu, noul program de stat de înzestrare a armatei va costa bugetul federal 22 trilioane de ruble (aproximativ 330 de miliarde de dolari) până în anul 2027 şi va permite menţinerea ritmului necesar de modernizare a armatei şi a marinei.

Cheltuielile pentru apărare, securitate şi alte structuri de forţă vor reprezenta 30% din bugetul federal pentru anul 2019 (2,382 trilioane de ruble, aproximativ 3,5 miliarde de dolari), precum şi în perioada 2020 (2,456 trilioane ruble, aproximativ 3,6 miliarde de dolari) şi 2021 (2,523 trilioane de ruble, aproximativ 3,7 miliarde de dolari). Este vorba doar despre capitolele deschise ale bugetului federal. Cele mai multe cheltuieli destinate apărării vor fi secretizate.

Încă de la începutul lunii noiembrie, Anatoli Popov, șeful departamentului de politică bugetară din cadrul Ministerului de Finanţe al Rusiei, a spus că, în următorii trei ani, cheltuielile pentru apărare vor înregistra o creştere record. Potrivit acestuia, din bugetul pentru acest scop vor fi alocate în plus 1,16 trilioane de ruble.

Anatoli Popov a spus că această decizie este „fără precedent”.

„Nu sunt doriți aici și vor simți asta”. Danemarca a luat o decizie radicală în privința imigranților! Îi va izola pe o ... Dorința de a fi „modele perfecte” le-a adus la un pas de moarte! Mama lor este disperată. „Alergam după ele să le convin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x