Căutare Live

Starea de sănătate a soției președintelui Ucrainei s-a înrăutățit. Olena a fost internată în spital după ce a fost depistată pozitiv pentru coronavirus

Starea de sănătate a soției președintelui Ucrainei s-a înrăutățit după ce a fost confirmată pozitiv pentru coronavirus, ea fiind internată în spital. 

Starea de sănătate a soției președintelui Ucrainei s-a înrăutățit. Olena a fost internată în spital după ce a fost depistată pozitiv pentru coronavirus

Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, a fost depistată pozitiv pentru coronavirus săptămâna trecută. Atunci, ea a anunțat că s-a izolat la domiciliu alături de soțul și de cei doi copii, care fuseseră testați negativ.

Acum, însă, femeia a fost internată în spital, însă medicii susțin că starea ei este stabilă.

Soția unui președinte, diagnosticată pozitiv pentru coronavirus. Primele declarații făcute: ”Mă voi izola alături de soț și copii!”

"Astăzi am primit un test de depistare pozitiv", scria Olena Zelenska pe Facebook săptâmâna trecută, precizând că testele soţului său, preşedintele Volodimir Zelenski, şi ale celor doi copii ai lor au fost negative.

Soțul ei, criticat dur după ce a refuzat să poarte mască

Președintele Zelenski este criticat pentru faptul că, de multe ori, nu poartă mască în apariţiile sale publice, iar la începutul lunii iunie, șeful statului şi mai mulţi membri ai echipei sale au fost surprinşi şi fotografiaţi la o cafea în interiorul unui restaurant din vestul ţării, deşi guvernul nu autorizase decât deschiderea teraselor.

Distanțarea socială, purtarea măștii și spălatul mâinilor, singurele ”arme” împotriva coronavirusului. Anunțul de ultimă oră: ”Nu vom avea vaccin sau tratament pentru SARS-CoV-2 în 2020!”

În urma scandalului declanşat pe reţelele sociale, poliţia a declarat că i-a amendat pe preşedinte şi pe însoţitorii săi, dar amenzile mai trebuie confirmate de un tribunal.

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în Ucraina

Ucraina a confirmat, până acum, 32.476 de cazuri de infecții cu noul coronavirus, potrivit datelor centralizate pe platforma worlodmeters.info. Numai în ultimele 24 de ore au fost raportate 666 de noi îmbolnăviri.

În total, de la izbucnirea epidemiei, 912 oameni și-au pierdut viața din cauza bolii.

Trump anunţă reducerea la jumătate a trupelor americane staţionate în Germania, pe care o acuză că are ”arierate” la NAT... Teorie explozivă despre originea valului doi de COVID-19, în China! Unde a fost descoperit virusul: „OMS urmărește îndea...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri