Antena Căutare

Au șase ani, respectiv 13, dar arată mai în vârstă decât părinții lor. De ce trăsăturile copiilor sunt atât de îmbătrânite

Keshav și Anjali Kumar, doi frați tineri din Jharkhand, India, suferă de două afecțiuni rare cunoscute sub numele de Cutis Laxa și Progeria, care îi fac să pară incredibil de bătrâni pentru vârsta lor.

Keshav și Anjali Kumar, doi frați tineri din Jharkhand, India, suferă de două afecțiuni rare cunoscute sub numele de Cutis Laxa și Progeria, care îi fac să pară incredibil de bătrâni pentru vârsta lor.

Captura Youtube

Prima dată când s-a scris despre ei, în 2016, micuții erau denumiți „frații Benjamin Button”. Anjali avea 7 ani la acea vreme, iar fratele ei mai mic avea doar 18 luni, dar amândoi arătau deja ca niște octogenari.

Și nu numai că pielea lor este neobișnuit de ridată și lăsată, dar amândoi suferă de dureri articulare asociate cu bătrânețea. Așa au primit porecla „Frații Benjamin Button”, după personajul fictiv din nuvela lui F. Scott Fitzgerald.

Citește și: Jess îi permite soțului să cunoscă alte femei și acesta are și o iubită, care locuiește cu ei. Care e povestea cuplului neobișnuit

De ce Keshav și Anjali Kumar au trăsături îmbătrânite

Keshav și Anjali Kumar au fost diagnosticați cu progeria și cutis laxa, două afecțiuni foarte rare care, din păcate, sunt incurabile.

Născuți în Ranchi, capitala statului indian Jharkhand, Keshav și Anjali nu se confruntă doar cu dureri articulare cauzate de afecțiunile lor, ci și cu hărțuirea și batjocora din partea altor copii care râd de ei.

„Copiii din școală îmi spun nume ca daadi amma (bunica), budhiya (bătrână), bandariya (maimuță) sau hanuman (un lord hindus al maimuțelor) și mă enervează”, a spus Anjali într-un interviu.

Citește și: O tânără a găsit dimineața pe mașină un bilet cu un mesaj neașteptat. Când a înțeles ce se întâmplă, femeia s-a enervat

Shatrughan Rajak și Rinki Devi, părinții lor, și-au dorit să poată face mai mult pentru copiii lor, dar medicii le-au spus că nu există nicio modalitate de a-i ajuta în India și, chiar și în străinătate, singurul ajutor consta în diminuarea durerilor.

Familia micuților este una modesta și pentru că nu își puteau permite niciun medicament alopat, cei doi copii au fost tratați doar cu medicamente homeopatice care nu aveau efecte pozitive.

Dincolo de urmele adânci în piele, bolnavii de cutis laxa și progeria au o imunitate scăzută și sunt deja expuși unui risc mare de artrită, infecții toracice și chiar atacuri de cord.

Din fericire, lucrurile s-au schimbat în bine pentru Keshav și Anjali după ce povestea lor a ajuns în mass-media. Un ONG i-a contactat pe părinți și le-a oferit asistență medicală. De atunci, Anjali și Keshav au suferit liftinguri pentru a atenua ridurile și lasarea pielii și a arăta mult mai bine.

Citește și: O tânără îmbrăcată sumar a fost abordată de un paznic pe motiv că e indecent îmbrăcată. Ceea ce a urmat e complet neașteptat

Canalul Truly’s Born Different a postat recent un videoclip YouTube cu Keshav și Anjali Kumar. Se pare că cei doi sunt practic inseparabili și se sprijină reciproc pentru a depăși dificultățile cu care se confruntă în fiecare zi.

Jess îi permite soțului să cunoscă alte femei și acesta are și o iubită, care locuiește cu ei. Care e povestea cuplului ... Iluzie optică virală. Crezi că găsești pasărea din forografie? Unde se ascunde aceasta, de fapt...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x