Antena Căutare

Ce a putut un bărbat să pună într-un copac, fără pic de ezitare. Trecătorii s-au speriat din plin atunci când au văzut „creatura”

Trecătorii au tras o speritură uriașă când au văzut ce a putut să pună un bărbat într-un copac din grădina blocului. Cineva a pozat totul și a arătat dovada.

imagine cu gradina unui bloc Galerie
Trecătorii s-au speriat când au văzut ce se afla în copac | Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că oamenii pot deveni extrem de inventivi și pot găsi niște întrbuințări complet neașteptate pentru lucrurile vechi, de care nu mai au nevoie. De asta s-au convins și niște trecători, care au tras spaima vieții lor atunci când au descoperit ce a putut cineva să atârne într-un copac. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

Ce a pus într-un copac un bărbat, fără pic de ezitare. Trecătorii s-au speriat din plin atunci când au văzut „creatura”

Există foarte multe persoane care se despart greu de lucrurile personale, chiar dacă acestea nu le mai sunt folositoare. Totuși, ca să nu aibă sentimentul de vinovăție că au făcut risipă în vreun fel sau altul, mulți ajung să găsească niște întrebuințări cu totul și cu totul aparte pentru lucrurile pe care nu mai vor să le țină în casă, fiindcă ocupă spațiu.

Citește și: Ce a putut să facă un român în balcon, fără să îi pese de privirile trecătorilor. Cineva a pozat totul

Articolul continuă după reclamă

Este și cazul unui bărbat care a decis să atârne în copac un pluș de mari dimensiuni, pe care mulți au privit-o ca pe o „creatură” bizară. Este vorba despre ALF, un cunoscut personaj de seriale și desene animate. Producția a apărut inițial în Statele Unite ale Americii, dar s-a bucurat de un imens succes și s-a făcut cunoscut și în afara granițelor țării, prin intermediul internetului.

Omul a renunțat la ALF și a ales să îl agațe într-un copac din curtea blocului, într-o poziție cât se poate de firească, lucru ce i-a făcut pe mulți dintre trecătorii care l-au observat să se sperie din plin în primele secunde. Abia după ce s-au uitat mai bine, aceștia și-au dat seama că au de-a face cu o jucărie și că nu au absolut niciun motiv să se teamă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cineva a pozat totul și a arătat dovada, prin intermediul paginii de Instagram numită @scarafrumos. Fotografia a adunat numeroase aprecieri și nu puțini au fost cei care s-au amuzat de ideea omului.

Citește și: Ce a putut să facă un român în grădina lui de bloc. Trecătorii s-au apropiat ca să vadă „minunea” cu ochii lor

Un caz similar a fost observat la Alba Iulia. Un român și-a transformat balconul în cel mai neașteptat mod posibil. Trecătorii și unii dintre vecinii omului au rămas muți de uimire atunci când au văzut ce a putut să facă omul, de fapt.

Inedita imagine a fost surprinsă pe Strada Cloșca din Alba Iulia. La etajul unu, un român pare că nu a mai avut suficient de mutlt loc pentru numeroase ghivece cu flori, așa că s-a văzut nevoit să improvizeze ceva, pentru a se putea bucura de mai mult spațiu de depozitare.

Fără să mai țină cont de regulile impuse de asociația de proprietari, omul a pus pe copertina blocului o masă, pe care a putut așeza câteva ghivece. Apoi a mai scot și alte obiecte de mobilier, pe care le-a folosit tot pentru a-și aranjat plantele.

Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au fost martorii unui fenomen inedit. C... O turistă a primit de la proprietarul locului de cazare un mesaj ce a bulversat-o. Ce a descoperit, după două nopți de v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x