Ce ascunde la subsol această casă abandonată. Nimeni nu se aștepta să găsească așa ceva

O casă din Portugalia ascunde un secret incredibil. Ce au găsit oamenii la subsolul locuinței.

Această casă ascunde la subsol secrete nebănuite

Shutterstock

O casă din Portugalia ascunde un secret incredibil. Oamenii care au avut curajul de a intra în locuință au rămas încremeniți de uimire.

Casa din Portugalia care ascunde la subsol un secret uimitor

Iată că „vânătorii de mistere” de pe un canal de Youtube faimos din lume au ajuns în subsolul unei case din Portugalia care ascunde un secret incredibil. Din ceea ce au observat bărbații din clipul atașat mai jos ne dăm seama că locuința nu a mai fost locuită de mai mulți ani, iar praful și murdăria a pus stăpânire pe mobilierul din interior.

Citește și: O femeie a cumpărat o biserică veche și abandonată. Ce a găsit înăuntru, când s-a apucat de renovat

Deși la intrarea în locuință, totul pare a fi învăluit în normalitate, unele locuri din casă ascund secrete tulburătoare. Pare că această casă ar fi fost locuită de niște bătrâni deoarece au fost găsite în interior mai multe obiecte care ar putea fi folosite de persoane în vârstă, obiecte precum scun cu rotile, cârje și alte obiecte care ar putea ajuta această categorie de oameni.

Vânătorii de mistere au identificat în interiorul casei, pe o masă, mai multe reviste care datau încă din anul 1973, acest lucru ar putea însemna faptul că nimeni nu a mai locuit acolo de atâția ani.

Citește și: Un cuplu a ridicat un gard înalt ca să ascundă „comoara” din curte. Ce au descoperit vecinii în grădină

Într-un dulap dintr-un dormitor, aceștia au identificat o cutie prăfuită în care se afla o sculptură a Mariei Magdalena, care stătea ascunsă. Tot în aceeași încăpere, bărbații au găsit o cutie mare cu fotografii vechi, probabil cu persoanele care au locuit în acea casă. Se pare că bărbatul care a trăit acolo ar fi fost un preot, din multele obiecte religioase care au fost găsite acolo.

Această locuință ar fi fost părăsită de mai bine de 5 ani, așa cum declară cei care au făcut reportajul. Însă la subsol ei au găsit câteva obiecte destul de impresionante, dar și ciudate în același timp. Acolo bărbații au găsit mai multe paturi și obiecte prăfuite, semn că ar fi locuit cineva chiar în subsol. În interiorul unei camere de la subsol, s-a găsit un pat de spital, lucru care ar putea însemna faptul că familia ar fi avut grijă pe ascuns de cineva căruia i-ar fi făcut loc în subsol, acolo unde nu ar fi avut acces nimeni, decât ei. Desigur, acestea sunt doar speculațiile făcute de cei doi vânători de mistere. Adevărul nu va mai ieși probabil niciodată la suprafață.

Citește și: O femeie a vrut să-și renoveze noua casă, dar a dat peste o cameră secretă! Ce lucru straniu a găsit înăuntru

Cert este faptul că locuința ascunde povești tublurătoare care nu vor fi cunoscute niciodată de oameni, însă vânătorii de mistere s-au bucurat enorm că au găsit această casă din Portugalia, fiind una dintre cele mai impresionante pe care ei le-au vizitat în ultima perioadă, așa cum a declarat unul dintre ei. Clipul a strâns mii de vizualizări pe Youtube și pare că echipa formată din ei este destul de apreciată de fanii din toată lumea.

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole
Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri