Cea mai spectaculoasă slăbire a anului. Cât a reușit o femeie să slăbească în pandemie

O femeie din Marea Britanie a reușit să slăbească atât de mult într-un an încât a primit titlul de Cea mai spectaculoasă slăbire a anului de la Slimming World.

O femeie din Marea Britanie a reușit să slăbească peste 100 de kg

Shutterstock

Jenny Irons, în vârstă de 46 de ani, și-a început drumul către o viață sănătoasă în 2018 după ce a observat că luase în greutate în urma divorțului și unor dificultăți financiare ce au forțat-o să își vândă casa.

Ea s-a înscris la Slimming World pentru a-și susține sora, Jackie, și a reușit să își atingă greutatea ideală chiar în timpul pandemiei.

Irons a reușit să scadă cu 12 numere la mărimea hainelor și să își atingă țelul pentru o viață sănătoasă, scrie Daily Mail.

Jenny Irons a slăbit peste 100 de kilograme

După ce Jenny s-a înscris la Slimming World, greutatea ei a scăzut de la aproape 175 de kilograme până la o greutate de aproape 66 de kilograme, cu o slăbire de aproximativ 109 kilograme.

Citește și: Cinci reguli pentru slăbit, recomandate de Carmen Brumă. Ce face iubita lui Mircea Badea pentru a avea un corp de invidiat

Femeia a reușit să piardă ultimele 13 kilograme din planul ei în timpul restricțiilor cauzate de pandemie în Marea Britanie.

”Când m-am înscris la Slimming World, nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge aici, cu 109 kilograme mai ușoară,” a declarat Irons, potrivit Daily Mail.

“Sometimes I have to pinch myself!” Jenny Irons, who’s lost an incredible 17st, is our #WomanOfTheYear and she just...

Posted by Slimming World on Friday, January 8, 2021

”Câteodată trebuie să-mi dau seama că nu visez și să fiu numită Femeia Anului de către Slimming World e ca cireașa de pe tort - sau de pe salata de fructe! Singurul meu regret e că nu am făcut pasul ăsta mai devreme.”

Greutatea lui Irons a fluctuat de-a lungul deceniilor, mai ales după separarea de soțul ei.

”Singurul lucru care mă făcea să mă simt mai bine era mâncarea. Nu aveam absolut deloc încredere în mine,” a continuat ea. ”Mergeam la supermarket la 10 noaptea sau 5 dimineața ca să nu mă vadă nimeni, nu priveam oamenii în ochi și îmi ascundeam corpul în haine largi. Mă simțeam foarte singură.”

Nu doar încrederea în sine a femeii a avut de suferit, ci și sănătatea ei. Începuse să aibă dureri în piept și la picioare, avea migrene și rămânea fără aer chiar și pe distanțe scurte.

Cum a reușit Jenny Irons să slăbească peste 100 de kilograme

Femeia încercare mai multe diete de-a lungul vieții, însă niciunele n-au ajutat-o pe termen lung. Ea a încercat planul de dietă Food Optimising al Slimming World, ce include fructe, legume, paste, orez, cartofi și carne slabă.

După ce a slăbit primele 40 de kilograme, Kenny și-a schimbat și cariera și a început să facă și mai multă mișcare.

”Mă simțeam mai bine eu cu mine și aveam încrederea necesară să pot începe să fac mișcare,” a continuat ea.

Citește și: Claudia Radu de la Chefi la cuțite a slăbit considerabil de când merge la sală. Cum arată acum îndrăgita semifinalistă

”Am slăbit 14 kilograme în timpul primelor interdicții și am ajuns la greutatea mea ideală de 66 de kilograme,” a declarat Irons.

În timpul pandemiei, întâlnirile de grup Slimming World au avut loc virtual și Jenny Irons a continuat să slăbească până și-a atins țelul, ce i-a permis să primească titlul de Femeia Anului de la organizației și șă fie laudată drept cea mai spectaculoasă slăbire a anului.

Ultimele știri