Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Christina Ozturk are 11 copii la doar 23 de ani și plănuiește să ajungă la 105. Cum poate fi posibil

Christina Ozturk este o femeie din Rusia, mamă a 11 copii și își dorește să depășească numărul de 100.

Christina Ozturk și Galip Ozturk își doresc 105 copii biologici, concepuți cu ajutorul amemlor surogat

Instagram

O rusoaică a dezvăluit că ea și soțul ei milionar intenționează să aibă până la 105 copii biologici, după ce în numai 10 luni cei doi au adus acasă 10 copii concepuți cu ajutorul mamelor surogat.

Christina Ozturk, în vârstă de 23 de ani, originară din Moscova, și-a întâlnit bogatul soț, proprietar de hotel, Galip Ozturk, în vârstă de 56 de ani, în timp ce era în vacanță în orașul de coastă Batumi din Georgia.

Christina Ozturk și Galip Ozturk își doresc 105 copii biologici, concepuți cu ajutorul amemlor surogat

Christina are o fiică pe care a născut-o la vârsta de 17 ani și a mărturisit că acum a ales să apeleze la mame surogat pentru că atât ea cât și soțul ei și-au dorit să aibă rapid cât mai mulți copii posibil.

Citește și: Cum arată acum octomama Nadya Suleman, la 12 ani după ce a născut 8 copii. Imagini nemaivăzute cu familia ei imensă

Primul lor copil, Mustafa, s-a născut pe 10 martie 2020, în timp ce ce al zecelea copil, Olivia, s-a născut pe 16 ianuarie 2021.

Mama celor 11 a dezvăluit că a discutat cu soțul ei despre a avea peste 100 de copii: „Nu știu câți vor fi în cele din urmă, dar cu siguranță nu intenționăm să ne oprim la 10”, a mărturisit tânăra de 23 de ani.

Christina, care insistă pe o rutină strictă de îngrijire a copiilor, susține că cei 10 bebeluși ai ei dorm „între orele 20:00 și 06:00”, iar bonele car eo ajută la creștere lor înregistrează fiecare detaliu al copiilor într-un set de jurnale.

Citește și: „Mami e mătușa, iar mătușa e mami!”. O femeie va avea un copil pe care îl va naște sora ei

Cât îi costă pe cei doi să aibă un copil cu ajutorul unei mame surogat

Christina era mamă singură când a decis să meargă la mare în Batumi. Destinația turistică populară de la poalele Caucazului este adesea denumită „Las Vegasul Mării Negre”.
Femeia a spus că a fost dragoste la prima vedere când l-a cunoscut pe Galip, un magnat al proprietății și transportului din Turcia și l-a descris ca „mentorul, îndrumătorul și prințul său de basm”.

De acord că a fost dragoste la prima vedere, Galip a adăugat: „Este atât de ușor să fiu cu ea, are întotdeauna un zâmbet pe buze și totuși este în același timp timidă și misterioasă.
Pentru că își doreau să aibă foarte mulți copii, cei doi și-au calculat inițial să facă câte un copil în fiecare an, apoi și-au dat seama că aceasta poate fi o misiune dificilă și au apelat la opțiune amamelor surogat. Să aibă un copil cu ajutorul unei mame surogat îi costă 10.000 de dolari pe lună.

Georgia a permis surogatul din 1997, atâta timp cât cuplul implicat este heterosexual și căsătorit. Copilul care se naște merge automat la persoanele care au furnizat materialul genetic pentru concepție, iar mama surogat nu are drepturi.

Toate potențialele mame surogat ale Christinei trec prin consiliere și semnează acte juridice înainte de a rămâne însărcinate cu copiii Christinei și ai soțului ei.

Recomandari