Antena Căutare

Cum a reușit o bătrână de 87 de ani să-l păcălească pe hoțul care i-a spart casa. Femeia, fostă profesoară, i-a întins o cursă

O bătrână în vârstă de 87 de ani a făcut un gest complet neașteptat atunci când s-a trezit cu un hoț în casă. Întâmplarea a uimit oameni din întreaga lume.

imagine cu un hot care a spart noaptea o casa
Femeia a avut o reacție ce i-a surprins pe mulți | sursa foto: Shutterstock

Atunci când un hoț i-a spart casa, o pensionară în vârstă de 87 de ani a reușit să scape de el în cel mai neașteptat mod posibil. Fosta profesoară i-a întins tâlharului cea mai neașteptată cursă.

Cum a reușit o bătrână de 87 de ani să-l păcălească pe hoțul care i-a spart casa. Ce cursă i-a întins fosta profesoară

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei femei pe nume Marjorie Perkin din Brunswick, Maine (Statele Unite ale Americii).

Era în jurul orei 2 dimineața atunci când femeia a auzit ceva neobișnuit prin locuință. A deschis ochii și a realizat faptul că lângă ea se află un bărbat.

Citește și: O profesoară a dezvăluit care sunt cadourile de Crăciun care nu sunt pe placul cadrelor didactice. Ce a mărturisit

„M-am trezit și am văzut un bărbat stând lângă patul meu și spunându-mi că o să mă taie”, a spus femeia, care a sărit imediat în picioare și a ripostat, potricit celor de la nypost.com.

„M-am gândit că dacă el lovește, atunci am să mă apăr și am să lovesc și eu”, a mai povestit doamna.

Adolescentul a lovit-o pe bătrână și ea a folosit un scaun pe post de scut. Lupta a continuat până în momentul în care adolescentul a început să aibă senzația de foame. Brusc, acesta s-a îndreptat către bucătărie și a zis că îi este foame și că n-a mâncat de mult timp.

Citește și: O profesoară concediată de școală a lăsat un mesaj neașteptat elevilor pe tablă. Mărturisirea citită de toți copiii a uimit

Femeia, fostă profesoară, a decis să folosească situația în avantajul ei, așa că s-a oferit imediat să îi dea ceva de mâncare. I-a oferit unt de arahide, biscuiți, mandarine și un shake proteic. Profitând că adolescentul este preocupat cu masa, fosta profesoară a reușit să sune la poliție și să cheme ajutor.

Bărbatul a plecat înainte ca poliția să ajungă la casa femeii, dar un câine special antrenat a reușit să îi găsească urma și să îl prindă. Oamenii legii l-au arestat pe adolescent și dus la un centru special. Fosta profesoară spune că e mulțumită de faptul că nu s-a lăsat copleșită de frică și că a reușit să întindă hoțului o cursă. Întâmplarea a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii. Nu puțini au fost cei care au lăudat doza de curaj, dar și prezența de spirit a fostei profesoare, în vârstă de 87 de ani.

O stewardesă româncă a filmat un OZN pe cer, în timpul zborului. Imaginile fac înconjurul lumii și nimeni nu găsește o e... A cheltuit mii de euro ca să își transforme corpul și e cunoscută drept „femeia dragon”. Cum arăta înainte de cele 600 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x