Antena Căutare

Cum faci dresurile și șosetele din lycra să fie mai rezistente! Acest truc nu te costă nimic, dar economisești bani mulți

O mamă care are fete la școală a dezvăluit ce truc folosește ea pentru ca dresurile și șosetele din lycra să fie mai rezistente.

Galerie
Mama unor fete care merg la școală a dezvăluit trucul | sursa foto: Shutterstock

Dresurile sau șosetele de lycra sunt nelipsite atât din garderoba femeilor, cât și din garderoba fetelor de vârste diferite. Avantajul acestora este că arată foarte bine, însă dezavantajul constă în faptul că se pot rupe sau agăța extrem de ușor.

O mamă sătulă să tot cumpere dresuri și șosete de lycra pentru fetele sale a decis să facă un experiment și astfel a descoperit un truc ce conferă rezistență acestora.

O mamă care are fete la școală a dezvăluit ce truc folosește ea pentru ca dresurile și șosetele din lycra să fie mai rezistente

Mai ales atunci când au fete și acestea poartă în mod frecvent dresuri sau șosete din lycra, cea mai mare bătaie de cap constă în faptul că acestea se rup sau se agață extrem de ușor și, de cele mai multe ori, ajung direct în coșul de gunoi. Urmează apoi drumul la magazin pentru a cumpăra alte seturi noi.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce se întâmplă dacă dormi cu șosete, de fapt. Efectul la care nu mulți s-au gândit

O mamă s-a săturat de această rutină cu dresurile și șosetele de liycra rupte prea rapid, așa că a decis să facă un experiment chiar la ea acasă. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit un truc extrem de util.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a filmat totul și a arătat dovada pe internet, prin intermediul unui clip video publicat pe Instagram, dedicat în special mamelor de fete care folosesc dresuri și ciorapi de lycra.

Citește și: Face avere pe Internet din vânzarea șosetelor purtate. Cât valorează o pereche „Mulți băieți au fost interesați"

În imagini se poate vedea cum ea pune dresurile într-un bol cu apă, stoarce excesul de lichid, apoi pune dresul într-o pungă de plastic pe acre apoi o introduce la congelator timp de 24 de ore. Ulterior, aceasta dezgheață dresul prin spălare și, potrivit acesteia, dresul de lycra devine de trei ori mai rezistent, au informat cei de la mirror.co.uk.

Peste jumătate de milion de persoane au dat aprecieri și comentarii la acest clip video și nu puțini au fost cei care au promis că vor încerca acest truc.

Ce se întâmplă dacă dormi cu șosete, de fapt. Efectul la care nu mulți s-au gândit

Potrivit unor experți în somnologie, o simplă pereche de șosete poate purta o cantitate de bacterii la fel de mare precum un preș de la intrarea în locuință. În plus, anumite studii și cercetări au scos la iveală faptul că pe șosete se pot găsi adesea bacterii ce apar în vasul de toaletă și în excrementele gândacilor de bucătărie. Așadar, purtarea șosetelor atunci când mergi la somn ar putea să crească riscul infectării cu anumite bacterii ce pot genera numeroase boli.

Ce a putut să facă o mireasă, atunci când a văzut că mama ei întârzie la nuntă. Ce decizie a luat, fără să țină cont de ... Doi tineri au decis să își renoveze casa, dar când au vrut să arunce covorul vechi au dat peste o „comoară” uriașă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x