Căutare Live

Francisco Ibanez a fost obez, iar apoi a plătit zeci de mii de dolari ca să semene cu Ricky Martin. Cum arată acum tânărul

Francisco Mariano Javier Ibanez, pe numele lui complet, și-a dorit să semene cu Ricky Martin, dar acum regretă toate operațiile pentru care a plătit mai mult de 10.000 de dolari. Cum arată tânărul în prezent, după ce s-a confruntat și cu obezitatea o perioadă de timp.

Ricky Martin în 2015, în Los Angeles

GettyImages

Jurnaliștii de la The Mirror au relatat povestea lui Francisco Ibanez.

Francisco Ibanez a fost obez, iar apoi a plătit zeci de mii de dolari ca să semene cu Ricky Martin

În ultimii șapte ani, medicii specialiști i-au făcut lui Francisco Ibanez 30 de operații și intervenții chirurgicale ca să semene cu celebrul cântăreț Ricky Martin. Tânărul susține că a devenit dependent de ele treptat, pe măsură ce și le-a făcut.

„Cred că, la un moment dat, dependența își face loc în viața ta, iar totul devine din ce în ce mai rău. Odată cu primele proceduri, am știut că lucrurile scapă de sub control și că sunt lucruri care nu fac bine sănătății mele”, a spus Francisco.

Citește și: Barbara Luna Sipos a cheltuit 150.000 de lire sterline ca să semene cu Barbie. Cum arăta înainte să se opereze

Totul a început din clipa când cineva i-a spus lui Francisco că seamănă cu Ricky Martin.

„Am luat-o ca pe o glumă la început, dar am început să fac unele schimbări, iar asemănarea cu el părea din ce în ce mai mare. M-am uitat la pozele lui, am realizat că îmi place de el și, cum procedez cu tot ce îmi place în viață, merg înainte”.

Totodată, tânărul a dezvăluit și că trecutul lui este marcat de perioade neplăcute, când la vârsta de doar 12 ani a fost diagnosticat cu obezitate. Timp de un an de la diagnostic, tânărul nu a mai ieșit deloc din casă și a menționat că mânca mai mult decât era necesar și ca urmare a violențelor tatălui lui. Se pare că bărbatul îl pedepsea din cauza faptului că Francisco este gay.

În 2018, tânărul a apărut într-un reality show numit 'Cuestion de Peso', în timpul căruia a dat jos mai mult de 90 de kilograme.

Citește și: Bryan Ray și-a făcut zeci de operații estetice pentru a semăna cu Britney Spears. Cum arăta bărbatul înainte de toate schimbările

„Am slăbit și nu m-am mai simțit atât de rău din punct de vedere fizic și psihic, însă o astfel de schimbare m-a făcut să îmi fie teamă. A părut că parcă puteam să iau toată viața de la zero. Cred că nici acum nu m-am obișnuit cu noul meu corp. Oamenii îmi spun că arăt foarte bine, să compar cu felul în care arătam înainte, dar nu este atât de ușor”.

După zeci de proceduri estetice și peste 10.000 de dolari cheltuiți de-a lungul timpului, Francisco a ajuns la o concluzie. Deși e încântat că seamănă cu Ricky Martin, iar lumea îl oprește uneori pe stradă pentru o fotografie, regretă tot ce a făcut până acum. El a declarat: „Cel mai bun lucru în viața mea este să fiu eu însumi, nimeni altcineva. Mi-a luat ceva timp să îmi dau seama de asta, totuși”.

Femeia care a reușit să slăbească jumătate din greutatea sa, în ciuda așteptărilor iubitului ei. Cum arată acum... Alena Omovych și-a făcut șapte operații pentru a semăna cu Kim Kardashian. Cum arăta înainte de transformarea spectaculo...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x