Antena Căutare

Iluzie optică! Un bărbat a scăpat o agrafă de birou pe preș, tu crezi că o găsești rapid? Unde se află aceasta

O fotografie cu un preș acoperit de zăpadă și pe care se află o agrafă pentru hârtii s-a transformat într-o iluzie optică virală. Privește atent imaginea și încearcă să descoperi unde a căzut agrafa, de fapt.

imagine cu un pres acoperit de zapada Galerie
O simplă fotografie s-a transformat într-o iluzie optică virală | reddit/jagranjosh.com

Un bărbat a scăpat o agravă de birou pe un preș acoperit cu zăpadă. Și fiindcă agrafa e de culoare alba și în forma literei „S”, aceasta pare aproape imposibil de găsit, motiv pentru care poza s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Privește poza și încearcă să descoperi, în cel mult 11 secunde, unde se află obiectul pierdut. Testează-ți spiritul de observație și descoperă cât de repede poți afla răspunsul corect.

O iluzie optică ce prezintă imaginea unui preș acoperit cu zăpadă în care s-a pierdut o agrafă de birou a devenit virală

Dacă te uiți atent la imaginea de mai sus vei observa că este vorba despre un preș acoperit generos cu zăpadă. Se văd chiar și urmele pantofilor care au călcat pe acolo. Se pare că un bărbat a pierdut o agrafă de birou și a încercat să o găsească. Tu cât de bine te-ai fi descurcat dacă erai în locul lui și aveai la dispoziție doar 11 secunde pentru a găsi obiectul rătăcit?

Citește și: Iluzie optică de senzație! Un câine s-a ascuns în dormitor. Tu poți să îl găsești în mai puțin de 7 secunde? Iată răspunsul

Te sfătuim să dai dovadă de răbdare și atenție la fiecare detaliu, căci orice umbră sau nuanță poate să fie un indiciu important. Dacă reușești să descoperi unde se ascunde agrafa pentru hârtii, totul în mai puțin de 11 secunde, atunci în mod cert se poate spune despre tine faptul că ai ochi de vultur și un simț al observației extrem de bine dezvoltat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Provocarea aceasta a apărut pe Reddit și a fost apoi preluată de cei de la jagranjosh.com. Iată cum o simplă fotografie s-a transformat peste noapte într-o iluzie optică de senzație, ce a testat simțul de observație al multor persoane din întreaga lume.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești tigrul ascuns printre câini? Doar cei cu privire ageră reușesc. Iată răspunsul

Privește atent poza și observă cu atenție fiecare detaliu, poate vei reuși. Dacă nu ai făcut asta, atunci poți afla răspunsul corect în galeria foto de mai sus.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O provocare similară este iluzia optică în care se observă o stâncă de mari dimensiuni. În respective poză, o pumă este perfect camuflată și poate trece ușor neobservată. Cine reușește să descopere felina în mai puțin de 8 secunde se paote considera câștigător.

Un băiețel și-a invitat prietenii la ziua lui de naștere, dar niciun micuț nu a venit. Reacția lui a înduioșat internetu... Femeia care spune că arată atât de bine încât trebuie să angajeze un bodyguard pentru a nu mai fi abordată. Cum arată co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x