Antena Căutare

Locul de muncă plătit cu 500 de lei pe zi, unde oamenii vor să se angajeze cu greu. Angajatorii sunt disperați

Salariile oferite sunt foarte mari tocmai pentru că există puțini specialiști pe aceste poziții.

Locul de muncă plătit cu 500 de lei pe zi, unde oamenii vor să se angajeze cu greu. Angajatorii sunt disperați Galerie
Locul de muncă plătit cu 500 de lei pe zi, unde oamenii vor să se angajeze cu greu. Angajatorii sunt disperați | Shutterstock

Este vorba despre operatorii de macara, potrivit Fanatik. Pentru că sunt foarte puțini specialiști pe post, iar angajatorii sunt disperați să găsească oameni care să muncească, pun la bătaie un salariu avantajos.

Astfel, într-o lună, un simplu operator de macara poate ajunge la un salariu de peste 15.000 lei, potrivit sursei citate mai sus.

Meseria este la mare căutare, căci vedem constant clădiri și locuințe care se ridică la noi în țară, fiind nevoie de operatori de macara. Potrivit Fanatik, persoanele care candidează pentru o astfel de poziție trebuie să aibă opt clase și un curs special ca să se apuce de muncă.

Citește și: Locul de muncă plătit cu 6.400 de lei brut, unde oamenii vor cu greu să se anagajeze: „Găsim leneși și incompetenți”

Care sunt cei mai căutați angajați din România

Cei mai căutați angajați din România sunt muncitorii calificați și necalificați. Salariile pot ajunge să fie foarte mari pentru aceste categorii de persoane, iar angajatorii le pun la dispoziție atât beneficii materiale, cât și alte facilități. De exemplu, un sudor poate să ajungă să câștige chiar și 2000 de euro pe lună, potrivit Fanatik.

Pe de altă parte, persoanele care au mai multă experiență pot câştiga salarii şi de două-trei ori mai mari decât media naţională pentru anumite poziţii:

„Cei mai căutaţi angajaţi din domeniu sunt muncitorii calificaţi şi necalificaţi. Pentru a-i atrage, angajatorii nu doar că le pun la dispoziţie diverse facilităţi şi beneficii, ci sunt dispuşi să le ofere şi salarii mari doar pentru a bate palma pentru o perioadă mai lungă de timp. În funcţie de caz şi de amploarea proiectelor, precum şi de experienţă, în construcţii se pot câştiga salarii şi de două-trei ori mai mari decât media naţională pentru anumite poziţii. Spre exemplu, un sudor câştigă în medie 4.000 de lei net, dar, în anumite cazuri, aceşti specialişti pot câştiga şi 2.000 de euro lunar.“, spune Raluca Dumitra, Head of Marketing la eJobs România, citat de Fanatik.

Citește și: Care e cel mai bine plătit loc de muncă în aviație. O meserie o întrece pe cea de pilot la capitolul salariu

Suma uriașă pe care o câștigă această femeie de pe urma pozelor cu axilele neepilate. Ea spune că mesajele urâte o fac s... Folosești telefonul când mergi la toaletă? Medicii spun că e ”interzis” să faci asta și nu din cauza microbilor. Care e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x