O femeie a vrut să repare dulapul din cămară, dar a trăit o surpriză uriașă. Ce a descoperit sub podea

O femeie a vrut să repare dulapul din bucătărie folosit drept cămară, dar a avut parte de o surpriză de zile mari atunci când ceva complet neașteptat s-a întâmplat.

Abi a descoperit ceva complet neașteptat în podeaua de sub dulap

tik tok @abi_mia14

Tânăra, care își spune Abi pe pagina sa de TikTok, a realizat un clip video în care arată tuturor ce descoperire complet neașteptată a făcut atunci când a vrut să repare un dulap din bucătărie, folosit drept cămară.

Surprinzătoarea filmare a fost postată pe rețelele de socializare și a devenit imediat virală, adunând mai bine de un milion de vizualizări.

Ce a descoperit o tânără atunci când a vrut să repare dulapul din bucătărie

Oricât de mult am încerca să protejăm mobila, aceasta ajunge să se degradeze de-a lungul timpului, mai ales atunci când vorbim despre dulapurile din baie sau bucătărie, acolo unde mobilierul stă mai mult în umezeală sau ia mai des contact cu apa.

Când a văzut că a venit momentul să înlocuiască dulapul folosit drept spațiu de depozitare, Abi a scos bucățile de lemn și a observat că și podeaua arăta destul de urât. Fără să mai stea pe gânduri, aceasta a decis să scoată și plăcuțele de parchet, ca să pună unele noi. Însă nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit că, sub dulapul din cămară, în podea, există niște scări care duc undeva.

Citește și: O femeie a cumpărat o biserică veche și abandonată. Ce a găsit înăuntru, când s-a apucat de renovat

Înarmată cu o sursă de lumină, aceasta și-a făcut curaj să vadă despre ce este vorba. A coborât treptele și a descoperit că acestea duc spre o imensă camera, ce ar putea fi folosită drept pivniță.

@abi_mia14 Wtaf ! This is scary ! #unknownbasment #fyp #duet #scary ♬ Scary - Background Sounds

Speriată, femeia a mărturisit că, în opinia ei, cineva sigur a fost acolo. Totuși, pereții erau într-o stare puternică de degradare și nu exista o sursă de lumină.

Citește și: O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a descoperit o ușă secretă în dormitor. Peste ce a dat

Totuși, internauții au liniștit-o și au spus că, cel mai probabil, ultima oară când a mai fost vreo persoană acolo s-a întâmplat când fostul proprietar și-a luat lucrurile din pivniță.

În mod inevitabil au apărut și glume despre fantome și spirite și referiri la tot felul de filme de groază, dar Abi s-a ales totodată și cu sugestii pentru folosirea spațiului respectiv, arată cei de la thesun.co.uk.

Unii au sugerat că ar trebui să îl transforme în cămară sau debara, în timp ce alții au explicat că locul ar putea să devină inclusiv o sală dedicată jucurilor video sau relaxării.

Ultimele știri