Antena Căutare

O jurnalistă s-a întors acasă cu titlul și coroana de Miss, deși venise doar pentru a relata evenimentul!

Concursul de Miss nu e pentru toată lumea și se spune că doar tinerele „alese” au onoarea de-a purta coroana mult râvnită.

Concursul de Miss nu e pentru toată lumea și se spune că doar tinerele „alese” au onoarea de-a purta coroana mult râvnită.

Sau cel puțin, asta a crezut o jurnalistă care s-a dus la eveniment pentru a fce un material. Totuși, povestea a ajuns să aibă un final la care absolut nimeni nu se aștepta.

Laura Gooderham, reporter la Grimsby Telegraph, a mers la concursul de Miss Great Grimsby & District din 2017, cu scopul de-a relata de la fața locului.

Totuși, foste concurete și chiar membri ai juriului au remarcat-o pe tânăra de 24 de ani și i-au sugerat să intre în concurs.

A acceptat provocarea și, în scurt timp, a ajuns să poarte cu mândrie coroana.

Și din toată această poveste s-a născut o întreagă experiență de viață. Nu este singurul caz, căci se mai cunoaște și povestea tinerei care a lăsat coroana de Miss și a devenit un hacker sexy ce luptă împotriva teroriștilor!

„La început am crezut că este vorba despre un simplu mod prin care femeile se flatează, dar de fapt, după întreaga experiență, mi-am dat seama că e vorba despre mai mult! Este vorba despre acte de caritate și despre bucuria de-a face ceva pentru cei nevoiași, totul în timp ce te distrezi”

Drag vorbitor de limba română, coşmarul tău poate lua sfârşit! ZECE situații în care folosim CRATIMA... O bătrână nu credea în zvonurile despre soţul său. După ce s-a lămurit, a descoperit ceva uimitor. Milionară peste noapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x