Căutare Live

O tânără poliţistă din Maramureş a reuşit să devină campioană naţională la culturism şi fitness

O tânăra poliţistă din Maramureş a făcut din sport o pasiune şi a devenit campioană la culturism şi fitness!

După orele petrecute în misiune, poliţista îşi ia echipamentul şi nu se îndreaptă către casă, aşa cum ar fi de aşteptat, ci spre sala de sport. Altfel nu ar fi ajuns să atingă o asemenea performanţă.

Este mamă, poliţistă şi campioană la culturism şi fitness. Aşa că nu e de mirare că pe Anca Şomcutean o găsim zilnic în sala de forţă. Trage de fiare şi lucrează intens pentru a demonstra că poate să le facă pe toate.

A obţinut locul al doilea, la Campionatul naţional de fitness şi culturism de la Arad. Nu e însă singura performanţă a Ancăi. De şapte ani de când practică acest sport, a strâns o colecţie de medalii şi titluri.

S-a înscris la primul concurs în urmă cu 5 ani. Şi a devenit campioană naţională. Asta în condiţiile în care a început să practice culturismul şi fitnessul după ce a născut, ca să revină în formă.

Poliţista se pregăteşte acum pentru Cupa României, ce va avea loc luna viitoare, unde vrea să câştige medalia de aur.

Citește mai mult pe Observator.tv!

O adevărată minune a şoselelor a apărut la Botoşani. O trecere de pietoni privată, făcută cu bidineaua... Cireșii au înflorit în septembrie, în judeţul Caraş-Severin...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri