Antena Căutare

„Singura șansă ca să trăim era să mâncăm din carnea prietenilor morți”! Pedro Algorta a îndurat frigul și a mâncat carne de om timp de 70 de zile, ca să supraviețuiască după accident!

Aceasta este povestea surprinzătoare a lui Pedro Algorta, supraviețuitorul unui accident aviatic grav. Se întâmpla în anul 1972, atunci când un avion s-a părbușit în munții Anzi. Doar 16 persoane au supraviețuit, printre ele aflându-se și Pedro. Restul tinerilor din echipa de rugby a Uruguayului au decedat.

„Singura șansă ca să trăim era să mâncăm din carnea prietenilor morți”! Pedro Algorta a îndurat frigul și a mâncat carne de om timp de 70 de zile, ca să supraviețuiască după accident! Galerie
Povestea este de-a dreptul emoționantă

Aceasta este povestea surprinzătoare a lui Pedro Algorta, supraviețuitorul unui accident aviatic grav. Se întâmpla în anul 1972, atunci când un avion s-a părbușit în munții Anzi.

Doar câteva persoane au supraviețuit, printre ele aflându-se și Pedro. Restul au murit la accident sau din cauza frigului sau al avalanșei.

Printr-un miracol, acesta a reușit să rămână în viață, iar povestea lui este una dintre cele mai șocante atunci când vine vorba de lucrurile pe care le faci pentru a supraviețui.

Un simplu zbor s-a transformat într-un coșmar

Avionul s-a prăbușit din cauza condițiilor nefavorabile ale vremii, iar supraviețuitorii s-au trezit în mijlocul pustietății. Înfometați, slăbiți și înfrigurați, tinerii au fost nevoiți să stea în pustietatea munților Anzi timp de 70 de zile.

„Mergeam în alt oraș ca să îmi vizitez iubita. Eram 45 la bordul avionului, dar după accident am rămas 33”

Și-au dat seama că echipele de salvare nu vor veni prea curând sau că poate deja au abandonat căutarea. Așa că o decizie importantă a fost luată, pentru a putea rămâne în viață.

Imaginile sunt tulburătoare

Au folosit bucăți din fuselajul avionului pentru a face un fel de adăpost. Iar acum rămânea de rezolvat cea mai importantă dintre probleme: mâncarea.

„Mi-au trebuit 40 de ani ca să îmi vindec traumele. Eram înconjurați de cadavrele prietenilor noștri. Am încercat să ne organizăm, chiar dacă eram în stare de șoc. Condițiile erau groaznice, noaptea degeram. Unii au mai murit pe parcurs din cauza frigului. Dar cea mai mare problemă rămânea lupta cu foamea”

CUTREMURĂTOR! Povestea lui Dasrath Manjhi, omul care a tăiat un munte cu o daltă și un baros în numele dragostei!

Singura hrană era carnea din cadavrele prietenilor

Rezervele de mâncare din avion s-au terminat după câteva zile, așa că singura sursă de hrană era...carnea celor morți.

„Eram tot mai slăbiți. Și pur și simplu, la un moment dat am început să mâncăm. Era singura noastră șansă”

A fost și o avalanșă ce a mai omorât câțiva dintre supraviețuitori. După două luni de stat în pustietate, rămăseseră tot mai puțini.

Tragedia a devenit cunoscută în toată lumea

Abia după 70 de zile au fost găsiți, salvați și duși la spital, unde au primit îngrijiri.

„Luasem avionul să îmi vizitez iubita. Când m-am întors acasă după două luni am aflat că nu m-a așteptat, ci își găsise pe altcineva”

Cândva privea planeta de la geam și avea străzi cu numele său! Azi, eroul național a devenit un simplu refugiat! A luat cu el în exil o poveste emoționantă!

Pedro Algorta a refuzat mulți ani să povestească cele întâmplate și spune că și acum mai are traume, deși au trecut 30 de ani de atunci.

Povestea lui a devenit cunoscută în toată lumea, mai ales atunci când a ajuns sursăd e inspirație pentru regizori.

O cunoscută piesă a formaţiei AC/DC are efecte benefice împotriva cancerului - VIDEO... Ce cutie de chibrituri, mai rău! Orașul cu un singur bloc în care locuiesc înghesuiţi toţi locuitorii. Oare mai încapi ş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x