Antena Căutare

Un câine a pus oamenii din întreaga lume pe jar! Animalul e atât de ciudat, încât e singurul din rasa lui!

Un câine a reușit să pună tot internetul pe jar după ce stăpânul l-a fotografiat și l-a arătat lumii, spunând că e singurul din rasa lui!

Un câine a reușit să pună tot internetul pe jar după ce stăpânul l-a fotografiat și l-a arătat lumii, spunând că e singurul din rasa lui!

Îl cheamă Titus și este un superb exemplar din rasa Pitbull. Ceea ce e pus internetul pe jar este faptul că animalul seamănă izbitor de mult cu un imens ghepard!

Blănița portocalie și plină de pete negre i-a cam indus în eroare pe internauți, mulți crezând că au de-a face cu un exemplar unic de câine cu pete!

Un american a dat lovitura! Și-a cumpărat o clădire cu doar un dolar și a transformat locul în ceva spectaculos, din care face profit!

De fapt, stăpânul a folosit vopsea și a realizat astfel singurul specimen din „rasa” lui Titus! Asta da păcăleală!

Profesoara nu a lăsat-o pe fetiță să își mănânce pachețelul de acasă! Ce explicație uimitoare a primit mama copilei... VIDEO. A început "eclipsa de Soare a secolului". Imagini cu cel mai important eveniment astronomic al anului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x