Antena Căutare

Alegeri prezidențiale 2019. Traian Băsescu, președintele care a adus cele mai de succes parodii

Traian Băsescu a fost preșdinte al României în perioada 21 decembrie 2004 – 21 decembrie 2014, perioadă în care a oferit românilor cele mai savuroase parodii.

Alegeri prezidențiale 2019. Traian Băsescu, președintele care a adus cele mai de succes parodii
Traian Băsescu, fostul președinte al României în perioada 21 decembrie 2004 – 21 decembrie 2014

Fost președinte al României, al IV-lea mai exact, Traian Băsescu poate primi ușor titlul de „cel mai parodiat președinte pe care l-a avut România până astăzi”.

În decembrie 2004, Traian Băsescu a reușit să îl învingă pe Adrian Năstase în al doilea tur de scrutin, după ce în primul s-a clasat de pe a doua poziție.

Aruncând o privire prin arhiva Antena 1, am scos de la „naftalină” cele mai bune momente care l-au avut ca protagonist (parodiat) pe fostul sef al Statului, Traian Băsescu.

Timp de 10 ani, Traian Băsescu a fost apreciat, aspru criticat, dar și parodiat din cauza multiplelor controverse care îi înconjurau viața. Primul președinte suspendat al României a rămăs și astăzi în atenția românilor, fiind unul dintre cei mai cunoscuți politicieni.

Alegerile prezidențiale 2019 ne fac să aruncăm puțin o privire asupra acestor parodii savuroase și să câtărim ce s-a schimbat și ce nu s-a schimbat în România în ultimii 15 ani.

Citește și: Președinții români cu ghinion în dragoste. Unul dintre ei și-a tras un glonț în cap, iar altul a fost înlocuit cu un jandarm. „Nu făcea baie, pentru că-şi imagina că se va topi ca un săpun”

Alegeri prezidențiale 2019: cinci cele mai amuzate parodii cu Trian Băsescu

5. Politicieni amplu contestați: Videanu, Udrea și Blaga vin la înmormântarea acestuia, însă Traian Băsescu se ridica din sicriu și își ceartă subalternii. Această parodie amintește de controversa „trucajului” în care fostul președinte lovea un copil.

4. Neatza cu Răzvan și Danii. În 2009 Dani Oțil spune cel mai tare banc politic. Băsescu, Putin și Obama personajele unui banc savuros.

3. Mihai Bendeac se dezbracă pentru a-l parodia pe Traian Băsescu. Prin momentul umortistic, actorii fac haz de necaz pe tema criza din anul 2010. Ediția este una specială de Anul Nou.

2. Neatza cu Răzvan și Danii. Răzvan Simion spune cel mai tare banc din 2009. Traian Băsescu, Crin Antonescu și Mircea Geoana naufragiază împreună.

1. În emisiunea „În Puii Mei!” din anul 2010, Traian Băsescu (interpretat de Mihai Bendeac) se duce să rezolve „un caz care fierbe” și îi face o vizită, la spital, învățătoarei care se afla în greva foamei. Vă mai amintiți acest moment?

Citește și:

Alegeri prezidențiale 2019: Top cele mai mari salarii ale președinților și șefilor de guvern ai lumii

Traian Băsescu, mesaj clar înainte de votul din Parlament: ”Dacă Guvernul trece, Orban devine unul dintre politicienii cu greutate, iar Iohannis poate fi declarat deja preşedinte”

Alegeri prezidențiale 2019: Topul celor mai mari salarii ale președinților și șefilor de guvern ai lumii... Ordonanţa de urgenţă privind restructurarea Guvernului a fost adoptată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x