Antena Căutare

Ponta: Avem un program pentru primele 6 luni ale Guvernului USL

Victor Ponta cere eliminarea sistemului mafiot de vot in cazul motiunii de cenzura, anuntand totodata faptul ca in eventualituatea in care guvernul MRU va pica USL-ul are "un program pentru primele 6 luni".

"Cum e vreun parlamentar pedelist care ar putea sa voteze motiunea, cum il ia domnul Oltean, domnul Blaga sau doamna Udrea cu amenintari. E un sistem mafiot! Nu vedeti ca n-au incredere in ei? Altfel de ce i-ar tine inchisi? [...] Domnule Prim-ministru, cereti-le parlamentarilor Puterii sa se ridice din banci si sa voteze la motiune!", a spus Ponta joi seara la o televiziune.

Co-presedintele USL nu a ratat ocazia de a-l compara pe actualul premier cu predecesorul sau, Emil Boc.

"Pentru Mihai Razvan Ungureanu, care a promis ca va avea o altfel de guvernare, faptul ca apeleaza la aceleasi metode rusinoase ale Guvernului Boc, pentru el este deja o uriasa infrangere", in opinia pesedistului.

Ponta anunta totodata ca USL-ul are un plan de guvernare pentru pentru primele 6 luni, in cazul in care va prelua puterea in Guvern.

"Avem un program pentru primele 6 luni ale Guvernului USL pe care il imaginam de la 1 ianuarie 2013, dar care va putea fi aplicat si de acum", a dat acesta asigurari, in final.

Victor Ponta: "La 30 de secunde dupa ce motiunea trece vom anunta Guvernul"

Foto: Intact Images

Udrea: E nevoie de un nou mod de a face politica... Emil Boc candideaza la Primaria Cluj: "Este o onoare pentru mine ca PDL Cluj ma sustine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x