Antena Căutare

SRI-ul a dat 190 de rapoarte Executivului despre situatia de la Oltchim

SRI a transmis guvernului, in ultimii ani, circa 190 de rapoarte legate de Oltchim. Potrivit directorului SRI, George Maior, toate guvernele au cunoscut foarte bine care era situatia combinatului.

"S-au transmis rapoarte in privinta Oltchim de foarte multa vreme de catre SRI, aproximativ 190 de rapoarte in decursul anilor si situatia de acolo a fost foarte bine cunoscuta de toate guvernele", a declarat Maior, citat de Mediafax.

George Maior a precizat ca rapoartele sunt secrete.

"Este dificil sa faci public un raport fara sa-l desecretizezi, lucru care se desfasoara in anumite conditii, si nu cred ca e cazul de acest lucru, astfel incat misiunea unui serviciu secret este de a transmite informatii secrete, nu de a transmite informatii publice", a spus Maior in legatura cu intentia premierului Victor Ponta de a face publice rapoartele.

FOTO: Intact Images


Ponta: "Am parasit CSAT din cauza unor propuneri anormale, precum infiintarea unui Megaminister al Presedintiei&quo... Victor Ponta se va intalni cu Schulz la Bruxelles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x