Căutare Live

Slăbește cu DIETA cu pește. Poți topi rapid 4 kilograme, fără să te înfometezi

Dieta cu pește este cea mai bună opțiune atunci când vrei să slăbești în timp record, pentru că are la bază un regim alimentar sănătos, puține restricții și, în plus, este foarte gustoasă.

Dieta cu pește este cea mai bună opțiune atunci când vrei să slăbești în timp record, pentru că are la bază un regim alimentar sănătos, puține restricții și, în plus, este foarte gustoasă.

Regimul te ajută să topești rapid 4 kilograme într-o singură săptămână și, totodată, îți susține sănătatea. Peștele ar trebui să devină un aliment de bază în meniu, fiind bogat în acizi grași Omega-3, care contribuie la scăderea colesterolului și, implicit, la îmbunătățirea circulației sangvine.

Pește recomandat în dietă

Peștele prezintă un aport caloric mult mai scăzut decât alte tipuri de carne, inclusiv față de carnea de pui, contribuind, în același timp, la mărirea masei musculare și la topirea stratului adipos. În plus, peștele induce rapid senzația de sațietate și, prin urmare, vei mânca mai puțin.

Se recomandă să consumați pește de apă dulce, și anume, păstrăv, ton, hamsie, hering, șalaul, sardine, dar și fructe de mare, scrumbia și creveții. Trebuie evitat, oricât de gustos ar fi, crapul, deoarece este un pește foarte gras. De asemenea, peștele se va consuma fiert, la abur, la grătar sau la cuptor, niciodată prăjit.

Cum se ține dieta cu pește

Dieta cu pește este foarte ușor de urmat și nu impune restricții alimentare severe. La micul dejun, pe lângă cafea sau ceai, neîndulcite, în funcție de preferințele fiecărei persoane în parte, se consumă un iaurt degresat sau chefir și, cel mult, două felii de pâine integrală. La prânz se consumă porția de pește preferat, alături de legume pregătite la abur, fierte, coapte, la grătar sau la cuptor, însă fără adaos de ulei. Se poate schimba garnitura cu o salată verde sau cu o salată de legume crude. Pentru cină, se recomandă salatele ușoare, alături de brânză proaspătă de vaci.

Vei reuși să accelerezi procesul de pierdere a kilogramelor în plus dacă vei urma niște reguli suplimentare, reguli care dau rezultate notabile în orice tip de dietă. Este important să ai 5 mese pe zi, dintre care 3 principale și 2 gustări. De asemenea, este necesar să se mențină un nivel optim de hidratare a organismului pe parcursul dietei cu pește. Consumă minimum 2 litri de lichide. Nu sări niciodată peste micul dejun și ia cina cu minimum 3 ore înainte de a merge la somn.

Ai puterea să nu-ți dea lacrimile? Doamne, cum interpretează acest copilaș faimoasa poezie ”Nu plânge, Maică Românie!”... Dramă în sportul mondial. Nu a mai ieșit din comă! Pugilistul canadian David Whittom a murit!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri