Calendar ortodox 17 martie. Ce rugăciune trebuie să rostești pentru DUȘMANUL TĂU

Cum si de ce trebuie sa te rogi pentru vrajmasul tau!

Calendar ortodox 17 martie. Sâmbăta, pe lângă rugăciunile obișnuite, Biserica ne învață că este bine să ne rugăm pentru cei care ne-au făcut rău. Pare greu lucru, dar este necesar pentru a atrage binele de partea noastră.

Calendar ortodox. Dacă rugăciunea ”Tatăl nostru” spune: ”Și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri”, credincioșii trebuie să ia aminte asupra acestui lucru, mai ales în zi de post. De aceea, potrivit ortodoxia.me, este greșit să dăm în judecată pe cineva, deoarece cuvintele rugăciunii ”Tatăl nostru” nu și-ar mai avea rostul.

Papa Francisc, 5 ani de pontificat. De ce este învinuit Jorge Mario Bergoglio

Calendar ortodox, 17 martie. Iată cum sună rugăciunea pentru dușmanul tău. E scurtă, dar îți trebuie smerenie, ca să poți rosti: „Eu sunt mic, Doamne, iartă-mă și iartă-l și pe cel ce mă lovește!” Asta trebuie: smerenie, smerenie în fața oricui!. Spune-o de cel puțin trei ori pe zi, sâmbătă, pentru curățirea sufletului.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri