Căutare Live

Evaluarea Națională și Bacalaureatul, anulate din cauza coronavirusului?! Un deputat cere ca examenele să fie echivalate cu note obținute în timpul anului

Evaluarea Națională și Bacalaureatul ar putea fi anulate, în acest an, din cauza pandemiei de coronavirus. Un proiect de lege în acest sens a fost depus în Parlament și a fost avizat favorabil de Consiliul Legislativ. 

Evaluarea Națională și Bacalaureatul, anulate din cauza coronavirusului?! Un deputat cere ca examenele să fie echivalate cu note obținute în timpul anului

În cazul în care acest proiect de lege depus de un deputat PMP va trece, atunci examele vor fi echivalate cu note obținute în timpul anului.

Mai exact, proiectul de lege care prevede că Evaluarea Națională și Bacalaureatul pot fi înlocuite cu mediile din gimnaziu și liceu sau cu mediile obținute în timpul anului la materiile de examen a fost depus la Parlament, pe 13 mai, de un deputat PMP.

Coronavirus în România, 28 mai 2020. Live Update. Încă două decese! Bilanțul negru a crescut la 1.229! Câte persoane au scăpat de COVID-19, în țară

Parlamentarul Petru Movilă este inițiatorul proiectului de modificare a legii educației care permite, practic, anularea examenelor naționale, după declanșarea stării de urgență și a stării de alertă.

Proiectul de act normativ a primit și un aviz favorabil de la Consiliul Legislativ, care avertizează însă că echivalarea examenelor înseamnă că toți absolvenții care au picat Bacalaureatul anii trecuți „ar urma să fie promovați”.

Când se deschid mall-urile în România. Raed Arafat, o nouă reacție fermă: ”Nu vreau să-mi asum eu niște lucruri!”

Olanda a anulat Bacalaureatul

Guvernul olandez a anunţat, la sfârșitul lunii martie, anularea examenelor centrale de sfârşit de studii, echivalent cu examenul de bacalaureat, din cauza pandemiei de coronavirus, relatează AFP, citată de Agerpres.

Validarea sau nevalidarea diplomei de încheiere a studiilor va fi determinată doar pe baza notelor obţinute în timpul anului şcolar.

Schimbare majoră în școli! Ce se va întâmpla, din toamnă. Ministrul Educației, anunț de ultim moment!

Ministerul Educaţiei din Olanda încurajează puternic instituţiile şcolare să organizeze aceste examene de la distanţă, de exemplu prin videoconferinţă. Dacă şcolile nu sunt în măsură să efectueze teste şcolare la distanţă, acestea din urmă pot să se deruleze în clădiri şcolare respectând o distanţă de securitate de 1,5 metri.

Când se deschid mall-urile în România. Raed Arafat, o nouă reacție fermă: ”Nu vreau să-mi asum eu niște lucruri!”... Mamă și fiică, lovite cu sălbăticie, în plină stradă! Martorii, detalii șocante despre incident. De la ce ar fi început ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri