Antena Căutare

Mașină de teren răsturnată în șanț, în zona Petriș. O persoană a rămas încarcerată

Două persoane au fost rănite, iar una este încarcerată după ce mașina de teren în care se aflau s-a răsturnat în șanț, în această dimineață, în jurul orei 10:00, în satul Roșia Nouă, comuna Petriș.

Mașină de teren răsturnată în șanț, în zona Petriș. O persoană a rămas încarcerată
Mașină de teren încarcerată

Incidentul s-a petrecut în localitatea Roșia Nouă, din județul Arad. Conducătorul autoturismului s-a răsturnat cu mașina de teren în șanțul de pe marginea drumului. Atât el, cât și pasagerul aflat pe locul din față, au fost răniți.

”Accidentul s-a produs în localitatea Roșia Noua, comuna Petriș. A intervenit Garda nr. 2 Birchis din cadrul Secției de Pompieri Bârzava cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, patru subofițeri. În sprijin au fost alocate SMURD Birchiș și SAJ Săvârșin. La sosirea la locul accidentului, echipajele de urgență au găsit două victime, un bărbat de aproximativ 60 de ani, încarcerat, în stare gravă, și o femeie de aproximativ 50 de ani, ieșită din autoturismul de teren, cu răni superficiale. Femeia a fost preluata de SMURD Birchiș și transportata la UPU. Bărbatul a fost descarcerat, predat inconștient echipajului medical al SAJ Săvârșin care a solicitat în sprijin echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Arad”, a transmis ISU Arad.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Arad, șoferului i s-ar fi făcut rău în timpul mersului și a pierdut controlul asupra mașinii, lovindu-se de un cap de pod. Primele constatări ale echipajului SMURD de la fața locului arată faptul că bărbatul ar fi suferit un accident vascular-cerebral. În urma evenimentului, șoferul și o femeie de 65 de ani, pasageră în autoturism, au fost răniți ușor, fiind transportați la spital. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Patru pompieri au intervenit la accident cu o autospecială de stingere.

Victimele accidentului, un bărbat și o femeie, au fost transportate la spital.

Citește și: Accident în Bihor! Un șofer a trecut pe roșu, a lovit un pieton și după a fugit de la fața locului

Citește și: Accident teribil cu trei victime, la Sascut! A intervenit echipajul de Descarcerare Grea | FOTO

Citește și: Accident grav! Un bărbat cunoscut din România a murit. Atenție, imagini șocante!

Părinții Alexandrei Măceșanu, lovitură teribilă! Au fost îngenucheați de durere! ”S-a stins repede”... Craiova: Trei bărbaţi, reţinuţi după ce ar fi supraevaluat cantităţile de materiale folosite la construirea unui pod fer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x