Antena Căutare

Surori lovite pe trotuar de o mașină scăpată de sub control, în Teleorman! O fetiță de doi ani a murit pe loc

O fetiță în vârstă de doi ani a murit, iar sora ei, de șapte ani, a fost rănită grav, după ce au fost lovite de o mașină scăpată de sub control. 

O fetiță în vârstă de doi ani a murit, iar sora ei, de șapte ani, a fost rănită grav, după ce au fost lovite de o mașină scăpată de sub control.

Incidentul teribil a avut loc în localitatea Piatra, din județul Teleroman. Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru micuța de doi ani, ea fiind în stop cardiorespirator.

Sora ei mai mare, în comă profundă, a fost transportată cu Ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria și mai apoi transferată la un spital din București.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Accident grav în Vâlcea cu un microbuz de persoane

Şoferul care a provocat accidentul spune că a vrut să evite un obstacol, dar a pierdut controlul volanului şi a urcat cu maşina pe trotuar.

Accident violent cu doi morți și patru răniți, după ce un TIR s-a ciocnit cu două autoturisme, în Mureș!

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a arătat că nu băuse.

Mihai Neșu a reușit după trei ani de muncă! Și-a îndeplinit primul vis de când a rămas paralizat... Video. Momentul sfâșietor în care o fetiță de doi ani este dusă în sala de operații, pentru a-i fi prelevate organele. M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x