Antena Căutare

Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA, la scurt timp de la acuzațiile de dopaj

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, se menţine pe locul 10 în clasamentul WTA.

Colaj cu Simona Halep Galerie
Simona Halep se menține în top 10 WTA | Hepta

Chiar dacă nu a mai jucat tenis în această perioadă, Simona Halep se află pe poziția 10 în clasamentul WTA, cu cele 2661 de puncte ale sale. Primele poziţii ale clasamentului WTA la simplu sunt ocupate de: 1. Iga Swiatek – 10335 de puncte, Ons Jabeur - 4.555, 3. Jessica Pegula - 4316, Coco Gauff - 3271 şi Maria Sakkari - 3121.

Citește și: Prima descoperire importantă în scandalul de dopaj în care e implicată Simona Halep. Ce au stabilit avocații care lucrează la caz

Simona Halep se menține pe locul 10 în clasamentul WTA

Potrivit ultimei actualizări a clasamentului WTA, anunțate luni, 31 octombrie, 2022. Simona Halep continuă să fie românca cu cele mai multe puncte. Irina Begu a coborât de pe poziția 33 pe 34, cu 1347 puncte, Sorana Cîrstea se menţine pe 38, cu 1236 puncte, Ana Bogdan se menţine pe 48, cu 1062 puncte, iar ultima româncă din top 100 este Gabriela Ruse, pe locul 98, cu 615 puncte, după ce a coborât 2 poziții.

La cei 31 de ani ai săi, Simona Halep se menține în top 10 WTA, deși este suspendată temporar din tenis, din cauza acuzațiilor de dopaj.

Citește și: Andreea Răducan, despre scandalul de dopaj în care e implicată Simona Halep: „Uneori în viață poți plăti pentru greșelile altora”

Simona Halep, acuzată de dopaj

Simona Halep a fost testată pozitiv cu Roxadustat și acuzată de dopaj, dipă participarea sa la US Open, în vara anului 2022.

Citește și: Ilie Năstase acuză sancționarea Simonei Halep sub pretextul rasismului. Reacția fostului jucător de tenis la aflarea acestei vești

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: lupta pentru adevăr. Am fost informată că am testat pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul carierei mele, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, fiind complet opusă valorilor cu care am fost educată. Faptul că înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă face să mă simt confuză și trădată.

Voi lupta până la final pentru a demonstra că nu am luat nicio substanță interzisă în cunoștință de cauză și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu este vorba despre bani sau despre titluri. Este în joc onoarea mea și e vorba despre povestea de dragoste pe care o am cu tenisul de 25 de ani încoace”, a fost mesajul Simonei Halep, publicat pe pagina de Instagram. Vestea a venit ca un șoc și pentru admiratorii săi, care i-au trimis mesaje de susținere.

PE ACEEAȘI TEMĂSimona Halep, imaginea care a pus pe jar internauții. Cine e bărbatul misterios alături de care s-a pozat sportiva de ziua ei

Prima descoperire importantă în scandalul de dopaj în care e implicată Simona Halep. Ce au stabilit avocații care lucrea... David Popovici, apariție inedită în mediul online. Cum l-a machiat iubita lui de Halloween...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x