Antena Căutare

Sumudica demis de la Astra: "Patronul dorea sa imi faca echipa"

Ioan Niculae, patronul echipei din cartierul 9 Mai a decis sa se desparta de Sumudica dupa ce acesta a suferit prima infrangere din campionat.

La Recursul Etapei, de la GSP TV, Ioan Niculae a explicat motivele care l-au determinat sa renunte la serviciile tehnicianului: „Astazi inaintea meciului cu Rapid, Sumudica i-a anuntat pe baieti ca e ultimul lui meci la Astra. N-am avut parte de un antrenor cu un caracter atat de josnic. Am avut antrenori mai buni, mai slabi, dar asa niciodata. El stie mai bine despre ce vorbesc" a spus patronul in dialogul cu Ovidiu Ioanitoaia.

Din punctul de vedere al lui Sumudica, lucrurile stau, insa, cu totul altfel: „"Ioan Niculae a intrat in vestiar la pauza si mi-a facut schimbarile. Nu sunt un yesman. Mi-a intrat in vestiar si i-a spus lui Bajenaru ca a facut junioratul la Petrolul si ca e blat cu ei. I-a dat afara Utoji si Cosmin Matei. Nu o sa accept asa ceva. Sunt interese ca Stratila sa ajunga la echipa nationala. M-a sunat Petre Buduru si mi-a spus: „De maine iti vin la antrenament urmatorii jucatori". Nu accept asa ceva. Astazi a trebuit sa bag un jucator care a jucat ieri la Giurgiu pentru ca mi-au exclus din lot doi fotbalisti. Daca faceam egal cu Rapid si ei contestau, pierdeam. Acesta e adevarul" a replicat la GSP TV fostul, de acum, antrenor al Astrei.

Foto: Intact Images

UPDATE! Suporterul care l-a atacat pe Galamaz a primit mandat de arestare pentru 29 de zile... Surse din fotbal : "Rachita folosea ultrasii ca masa de manevra"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x