Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Când vine vara, oficial, în România! Data de la care scăpăm de frig, anunțată de meteorologi! Unde va ploua puternic, în următoarea perioadă

Data la care vine vara, oficial, în România, a fost anunțată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), care a emis, marţi, prognoza valabilă pentru următoarele patru săptămâni.

Când vine vara, oficial, în România! Data de la care scăpăm de frig, anunțată de meteorologi! Unde va ploua puternic, în următoarea perioadă

Potrivit ANM, în perioada 25 mai – 1 iunie, temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii ţări.

„Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane. Excepţie vor face regiunile nord-vestice, unde cantităţile de precipitaţii vor fi local deficitare”, arată prognoza ANM.

Prognoza meteo pentru săptămâna 1-8 iunie

În prima săptămână din iunie sunt anunțate temperaturi medii uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Se schimbă tot! Cât mai durează, de fapt, pandemia de coronavirus, și când va lovi valul 2 de COVID-19! Avertisment de la OMS! „Trebuie să fim conștienți”

În privinţa precipitaţiilor estimate pentru această săptămână, acestea vor fi deficitare în regiunile vestice şi sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 8-15 iunie

Între 8 și 15 iunie, temperatura medie a aerului va avea valori în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Ploile vor fi excedentare, mai ales în regiunile nordice, centrale şi sudice.

Locul de unde ar putea izbucni următoarea pandemie, după cea de coronavirus, dezvăluit! Specialist: „Ar fi bine să nu ne forțăm norocul!”​

În extremitatea de vest şi local în regiunile estice, cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15-22 iunie

Perioada 15-22 iunie este caracterizată de valori termice în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Recomandari