Antena Căutare

Meteo 22 februarie 2019. Frigul lovește România. Vremea se schimbă radical

Meteo 22 februarie 2019. Meteorologii au vesti proaste pentru noi! Incepand de vineri temperaturile scad simtitor, iar precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare vor fi prezente in majoritatea regiunilor. ANM, prognoza meteo speciala pentru Bucuresti.

Meteo 22 februarie 2019. Meteorologii au vești proaste pentru noi! Începând de vineri temperaturile scad simțitor, iar precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare vor fi prezente în majoritatea regiunilor. ANM, prognoză meteo specială pentru București.

Vremea vineri continuă să se răcească, temperaturile nocturne ajungâng sub media normală pentru această perioadă a anului. În cursul zilei, cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații pe arii extinse în majoritatea regiunilor. Gerul îşi va face simţită prezența în centrul și nordul țării în a doua parte a zilei. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 0 și 9 grade. Noapte, local va fi mai ales în nordul și în centrul țării, iar termicele minime se vor încadra între -12 și -2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -20 grade.

Meteo București. Vremea 22 februarie

Potrivit ANM, vremea se va răci și va deveni vântoasă. Temporar se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, dar spre seară și noaptea se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul se va intensifica, astfel că, va avea viteze în medie de 55...65 km/h și vor fi condiții de ghețuș. Stratul de zăpadă nu va fi consistent. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă de -7...-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

Vremea la munte. Prognoza meteo 22 februarie 2019

La munte, în jumătatea de nord a Moldovei și în estul Transilvaniei se va predomina în zăpadă, în Banat, Crișana și Maramureș ploaia și lapovița, iar în celelalte regiuni va fi ploaie și lapoviță, iar începând din orele serii, treptat va predomina ninsorile.

Vremea în București 22 februarie. ANM anunță lapoviță și ninsoare în Capitală... Alertă meteo de la ANM pentru București! Vin lapoviță și ninsori începând de azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x