Vremea 1 noiembrie 2019. Prognoza meteo pentru vineri: temperaturi de -3 grade, ceață și precipitații

Vremea 1 noiembrie 2019. Meteorologii anunță o creștere ușoară atemperaturilor, însă aceste rămân sub normalul acestei perioade. Află cum va fi vremea în București.

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se va menține rece pentru această perioadă a anului.

Meteo 1 noiembrie 2019. Cerul va fi variabil pe parcursul întregii zile. Precipitațiile mixte apar în zone extinse la munte și sub formă de ploaie în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime, în creștere față de intervalul precedent vor fi cuprinse între 6 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 5 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceață.

Vremea în București. Vremea va fi închisă și deosebit de rece, astfel că pe tot parcursul zilei temperatura aerului se va menține la valori de 9 grade. Pe timpul nopții temperaturile scad până la 1-2 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

Sursa: stirimeteo.com

Citește și:

Meteo România. Cum va fi vremea în luna noiembrie. Utimele de la meteorologi

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri