Antena Căutare

Vremea 13 octombrie 2019. Temperaturi record pentru această perioadă, mercurul urcă până la 26 de grade C

Meteo România 13 octombrie 2019. Temperaturi record pentru această perioadă a anunlui. Meteorologii anunță valori termice de până la 26 de garde Ceslius. Află cum va fi vremea în București.

Meteo România 13 octombrie 2019. Temperaturi record pentru această perioadă a anunlui. Meteorologii anunță valori termice de până la 26 de garde Ceslius. Află cum va fi vremea în București.

Alina Şerban, meteorolog de serviciu în cadrul ANM, a declarat: „În acest weekend, vremea va fi frumoasă şi din ce în ce mai caldă, cu unele înnorări trecătoare(...)”

Duminică, 13 octombrie, vremea se va menține predominant frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată din an. Temperatura maximă va fi în jur de 26 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească, unde dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.(stirimeteo.com)

Citește și: ANM: secetă mare în România! Zonele cele mai afectate de lipsa precipitațiilor

Meteo 13 octombrie 2019. Vremea în București. Duminică, temperaturile mai cresc cu două grade în București, atingând maxime de 25 grade C și minime de 7 grade C. Cerul va fi însorit, iar noaptea va fi senină. Temperaturile se mențin la același nivel și săptămâna viitoare.

Citește și:

Meteo: val de căldură peste România. ANM anunță temperaturi record în acest weekend... Vremea în următoarele două săptămâni. ANM anunță temperaturi record...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x