Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 3. Margherita de la Clejani, pusă de nea Marin să măture la păsări: „Până acum nu-mi plăcea deloc”

În ediția 3 Poftiți la circ 2020 Margherita de la Clejani a primit de la nea Marin o sarcină pe care în trecut o detesta din tot sufletul. Noua Marga nu se mai supără dacă trebuie să măture la păsări.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

Provocarea Poftiți la circ nu este una simplă, iar participanții trebuie să pună umărul la muncă dacă nu vor să-l supere pe nea Marin.

Vedetele de la Poftiți la circ au avut de îndeplinit câteva sarcini gospodărești, pentru a primi în schimb produse necesare la circul Bellucci.

Cum s-a descurcat Margherita de la Clejani cu o sarcină pe care în trecut o detesta

Margherita a primit o sarcină care în trecut ar fi dezgustat-o, însă acum a acceptat-o cu plăcere.

Margherita de la Clejani a venit în noul sezon de Poftiți la circ cu un comportament absolut schimbat față de cel cu care oamenii erau obișnuiți. Margherita a mărturisit că este preocupată de pace, liniște, purificare și binecuvântare, iar sensul vieții sale este bucuria. Așadar, Marga a primit cu bucurie sarcina de a face curat la păsări.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Cum a reacționat Margherita când a rămas suspendată la 10 metri, în mijlocul circului

Margherita de la Clejani a mărturisit că trăiește cu plăcere și entuziasm orice lucru, așa că a luat mătura în mână, entuziasmându-se de frumusețea păsărilor:

„Până acum nu-mi plăcea deloc. Ideea de a face curățenie la păsări mi se părea ceva iaaac. Iată, ce să vezi! Acum îmi place”, a mărturisit Margherita de la Clejani.

Vedetele de la Poftiți la circ îndeplinesc sarcini în gospodărie

De asemnea, Margherita nu mai contenea să o complimenteze pe doamna care i-a dat sarcina de a face curat la păsări:

„Ce ciorapi mișto, colorați! Aveți un outfit super tare. Sunteți minunată! Vă ador! Sunteți magică!”, i-a zis Margherita doamnei care îi spunea ce trebuie să facă în schimbul produselor.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita de la Clejani l-a descris în detaliu pe bărbatul visurilor sale

Pe lângă complimente, Margherita de la Clejani i-a mulțumit doamnei pentru încă o sarcină și anume aceea de a aduna ouăle din cuibare.

Margherita a luat un castron de la doamna și a pornit la treabă.

În timp ce Margherita făcea curat la păsări și celelalte vedete participante le Poftiți la circ îndeplineau sarcini. Nea Marin dădea cu sapa, Liviu și Andrei zugrăveau copacii din curtea doamnei, iar Jean o distra pe doamnă și pe prietenele ei cu un cântec. Edi Stancu și Marian Drăgulescu au fost separați de grup și au primit misiunea de a căra lemne în schimbul unor scaune.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Cum a reacționat Margherita când a rămas suspendată la 10 metri, în mijlocul circului... Poftiți la circ 2020, ediția 3. Ce poreclă i-au găsit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu lui nea Marin. Așa nu i-au mai z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x